Kde zoženiem lacné látkové rímske rolety na mieru?

Ahojte, chcem sa vás opýtať, či nemáte nejaký kontakt na výrobcu, predajcu rímskych látkových roliet za normálnu cenu... dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
co je podla teba normalna cena? v BA a tusim aj niekde inde ma pobocku firma K system, ktora ich robi.. ale su dost drahe a to budu asi vsade... ono samotne usitie by zvladla podla mna aj dobra krajcirka, ale skor ide o tu konstrukciuu ktoru zrejme samotnu nikde nekupis.. ja mam rimske v albume prave od tej firmy, ktoru som spominala, site z vlastnej latky.. som spokojna, hoci boli drahe a boli s nimi problemy. .ale to bola nestastna nahoda, nevynim za to priamo firmu, kedze rolety sije ich externa firma v Cechach, ktora to domrvila.. ak chces viac info, hodim ti do IP.
Odpovedať
http://www.dekoria.sk/offer/internet_... neviem, ci je to normalna cena, ja som sa nakoniec rozhodla pre stare dobre normalne rolety a vertikalne zaluzie, takze som tuto stranku nevyuzila, ale vyhliadla som si ju :-)
Odpovedať
@monika2712 a @nanika, ahojte, dakujem no mne len obyvacku nacenili v 4500 eur, takze preto hladam nejaku rozumnu cenu a kvalitu , dakujem za kazdy typ, nechcem nejake trasaky za 20 eur, ale 4500 to im nedam...
Odpovedať
@nanika tu dekoriu som pozerala, neviem ci si jednu neobjednam na skusku...
Odpovedať
Profilova fotka
@slnecnica69 a kde ti to tak nacenili? a latka vlastna ci ich nejaka speci? lebo aj to dost spravi... mne napr vysli moje 1000 eur, a to su 3 rolety na velke okna, cize 2.3 dlzka, sirka cca 80-90cm, a plus dve kuchynske okna, dlzka asi 1.5 sirka rovnaka.. ale moja latka.. cize tych 1000 eur len sitie, konstrukcia a dovoz a montaz.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dali nacenit zavesy a aj dve rimske rolety do kuchyne. Je to velke okno tak sme dali rolety sirky 0.8 a 1.6 metra. Kedze tam smazi slnko dali sme ich este aj podsit. Komplet za obidve rolety to je 275eur. Pani je z Povazskej Bystrice, ma obrovske mnozstvo krasnych latok.
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 ale pani ti ich iba usije alebo ma aj konstrukciu na ktoru sa to pripevni? alebo tu su kupis?
Odpovedať
Profilova fotka
@monika2712 Je to cena komplet. - konštrukcia na Rímske roletky       Š.0,77m                                          1ks x 40,600  ​  40,60       Š.1,60m                                          1ks x 67,200 ​  67,20 - dekor. látka 2659/140/Fl                    4,2m x 24,000​100,80 - dekor. látka na podšitie ADA/280     1,6m x 17,800​  28,48 - riasiaca páska na roletky                    19,2m x 0,750                                      14,40 - šitie                                                     3,55m² x 6,900​  24,50​ Spolu :​275,98 Eur
Odpovedať
@slnecnica69 Neviem odkial si, popripade ti mozem postupit kontakt na firmu, ktora mi teraz robi tienenie na okna, cena cca ako na dekorii, ale vratane montaze. Su z BA, ale chodia aj do okolia. Ja som povodne bola za rimske rolety, ale pokial to nie su duo, tak si clovek musi nakombinovat, ci bude s nimi tienit, alebo ich pouzije ako zaclonu, co som ja nechcela. My mame dost preskleny dom, tak som nakoniec pri obhliadke firmou ustupila a suhlasila s vertikalnymi zaluziami, kedze su s teflonovou upravou, lebo mi stacili dva tyzdne v novom a som ugrilovana. Na oknach, skor takych mensich som uz potom dala obycajne rolety, to uz je len kuchyna, pracovna a studentska izba, odtial mi slnko neprazi. Inak, ak mas kvalitne tie mechanizmy, kedykolvek si mozes zmenit latku, ked ta omrzi, to sa mi velmi paci, myslim, ze sa to tyka takmer kazdeho tienenia.
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 tak to je dobra cena.. kto vie ale ako to bude aj vyzerat.. mozno mechanizmus bude iny... aj ste si to objednali?
Odpovedať
Profilova fotka
@monika2712 Jak iny? Oproti comu iny? Este sme to neobjednali, ponuka prisla vcera, komplet zavesy na cely dom a rimske do kuchyne za 2600 tak si to necham odlezat v hlave...
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 myslim oproti tym mojim.. lebo zrejme kazda firma to robi inak..mysilm ten system uchytenia, navijania atd, nemaju nejaku stranku? a dal si si nacenit s retiazkou alebo na dialkove?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@monika2712 Nevidel som ten mechanizmus ani jej ani tvoj takze nemozem porovnat. Je to z retiazkou.
Odpovedať
no m ne to nacenila firma climax v TN za 4500 eur, kludne nech je to aj z ba, len nejaky kontakt aby som si dala tiez spravit ponuku, lebo mam okna kazde ine a je ich 6 a su velke..
Odpovedať
Profilova fotka
@slnecnica69 tak skus Ksystem, uvidis ako ti to nacenia, ale zalezi velmi od latky...
Odpovedať
@slnecnica69 poslala som ti stranku a kontakt, myslim, ze pan je zbehly a odporuci ti len to, co ma u vas vyznam a na cene sa da troska dohodnut, ja by som mu na tvojom mieste skusila poslat to nacenenie z TN, ci by to vedel za lepsiu cenu, pripadne, co ti moze poradit.
Odpovedať
Len si tu dekoriu aj porovnajte s nejakym normalnym predajcom, ja som prave hadzala do nej rolety, ktore mi vyrabaju, tri kusy, budem platit vratane montaze 196 eur a na decorii bez montaze, zamerat si musim sama to vyslo rovnako.
Odpovedať
mate niekto tie RR z dekorie uz doma, namontovane? rada by som videla ako to vyzera v reali... pripadne co ste tu odporucali ine zdroje skadial mate RR, nemohli by ste ich tiez odfotit? z toho co som presmirovala stranky vyrobcov, tak zda sa mi, ze su tam rozdiely - niektore uz na prvy pohlad posobia lepsie. chcela by som vidiet aj ako vyzeraju tie mechanizmy co su tam namontovane, to urcite vela napovie...
Odpovedať
mne sa z toho co som videla na nete obrazky a realizacie, najviac paci firma d-interior, ale asi budu aj mat dooost mastne ceny...
Odpovedať
Profilova fotka
@anairda ano ano.. d-interior je extra drahy.. dali sme si tam kedysi nacenit japonske steny a spadla som skoro zo stolicky.. :) inak ja mam rimske rolety v albume Byvame.. ale tie si uz mozno videla..
Odpovedať
Profilova fotka
@anairda a mozem este dohodit fotky aj toho mechanizmu vecer.
Odpovedať
@monika2712 monika, akurat som si pozrela tvoj album. rolety su pekne, a dobru farbu ste si zvolili. my chceme nieco co posobi este viac minimalistickejsie.... tie RR na foto od d-interieru su take akokeby viac rovne... neviem ze cim to je, ze sa mi akurat rolety na fotkach d-interioru pacia, ci je to len tymi interiermi, ze na ostatnych strankach sa mi tak nepacia... preto by som rada vidiet detailnejsie fotky, a hlavne tie mechanizmy, lebo viac napovedia... takze uvitam detailnejsie foto. off topic poznamka - peknu kuch. linku mas :-) a aj vas kocurik sa mi velmi paci :-) inak my ich chceme (zatial) len na okna do spalne (bytova klasika - dvoj okno - jedna cast sirsie okno, druhe take uzke co sa vyklapa), tak vyssia cena by nas nepolozila. ked to clovek dava do celeho bytu/domu, tak to je o inom, to sa potom moze cena lisit o tazke stovky eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@anairda dakovala.. skusim ti pofotit detaily.. inak latku sme si vybrali sami v Kike, a dali usit z nej, pretoze sa nam ziadna nepacila tam kde sme si objednali to sitie... v Kike maju inak krasne latky dekoracne, pozor inak na blede farby, ked to chces to spalne, je to OK len do miestnosti kde ti nejak extra nesvieti slnko... pochopila som to pri klasickych roletakach ktore mame v ostatnym izbach, su kremove, a v izbach kde nam takmer cely den pecie slnko sa neda vydrzat, aj napr pozeranie TV v nich nie je mozne, takze musime to casom doriesit tmavymi zavesmi.. tieto rimske mam len v obyvke a kuchyni, a tam nam slnko nejak moc nesvieti, do kuchyne vobec a obyvacka len doobeda, co mi nevadi a ani tolko neprepustaju ako tie klasicke rolety..
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 my sme za dve rimske rolety o sirke 210cm a dlzke 180cm + dve japonske steny na okna 350x245cm vyska zaplatili euro1100,-. Nie je to veru lacna zalezitost ale tiez sme si hovorili ze mechanizmus nam zostane a latku si po par rokoch mozeme vymenit. Ale sme s vyberom zatial spokojni.
Odpovedať
@meamea a kde ste si ich dali robit? nenafotis? :-) @monika2712 no my mame vsade, aj v spalni, klasicke zaluzie (horizontalne, kovove). samozrejme nebudeme ich davat dole, a RR by isla na ne, predovsetkym s cielom "zmakcit" spalnu. plus kedze byvame na prvom, tak v noci nam do spalne aj cez zatiahnute zaluzie ide trosku svetla, a ja rada spim v uplnej tme. nad farbou este nie sme rozhodnuti, mozno dame svetlu, a mozno hnedu, alebo sivu, este uvidime podla toho ako postupne budeme spalnu dotvarat. uvidime ako sa nam to RR budu v spalni pacit a mozno potom by sme ich poriesili aj v ostatnych izbach.
Odpovedať
Profilova fotka
@anairda myslim ze pekna hneda by pekne ukazala.. samozrejme mozes si dovolit aj svetlu ked uz tam mas aj zaluzie.. ale asi skor by som volila tmavsi odtien..
Odpovedať
Profilova fotka
@anairda v ziline, firma sa vola Mayatex
Odpovedať
Profilova fotka
@anairda skusala som fotit ten mechanizmus, ale vela tam toho vidiet nie je, kedze ich neviem odlepit od sucheho zipsu, nedociahnem a ani moc nechcem,lebo je to dost na pevno a potom to treba rovnako dobre nalepit naspat, ale posli mi pripadne mail, nech ti poslem co som nafotila tam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@madein1974 dobrý deň, mohli by ste mi prosím Vás do IP poslať kontakt na tú pani, od ktorej máte rímske rolety? dakujem
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?