Kde zohnať lacné okná v Poľsku?

Profilova fotka
vie mi niekto poradiť, kde zohnať lacné okná v poľskú??? má niekto skúsenosť s nakupovanim v poľsku? zháňame okná a krb, tak zisťujem info, či nemá niekto skúsenosť s tým.....ďakujem :-)
Odpovedať
neviem kde ich zohnat, ale urcite by som si lacne okna z polska nekupila. okna su zaklad, a mali by byt kvalitne a cosi vydrzat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
nejaky kontakt na polsko?
Odpovedať
Profilova fotka
pozri na stranku drutex.sk, polske okna predavane po celom svete
Odpovedať
polskym oknam bysom sa daleko vyhybal
Odpovedať
lacné poľské okno si dokážeš vyrobiť aj sama. zoberieš si 4 dosky, môžu byť aj hranoly o rozmeroch cca. 8 x 8 cm a tieto je potrebné priklincovať k sebe tak aby tvorili medzi sebou uhol od 85 - 107 stupňov :-) ale najlepšie je, keď má 90 stupňov. Potom na tieto hranoly z oboch stán pripevníš zošívačkou na papier (alternatíva sú pripinačky) igelit ale taký hrubší - lepšie izoluje a poľské okno hotové. V prípade trojskla, teda vlasne trojigelitu je potrebné ešte pripnúť jeden igelit do stredu a lacné poľské okno máš hotové. Postup treba opakovať do tej doby pokiaľ niesu vyplnené všetky stavebné otvory. POZOR: na garáž a vchodové dvere sú už iné postupy, ale to až v príručke č. 2 "lacné poľské garžové a vchodové dvere". Ale ako tak pozerám na dátum zadania otázky, tak už si si asi nejaké našla. :-) ;-) A šikovný krb sa dá ľahko vyrobiť zo starého plechového suda, resp. starej hliníkovej popolnice.... :-) ale to až v príručke č. 3 "krby"
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?