Izolacne 3sklo - rosny bod, kondenz

Zdravim. Sklo Climatop 4-18-4-18-4 Ug=0.5 a okno s ramom bluEvolution 92 s UW 0,74 W/m2K pri skle Ug=0,5. Vnutorna vlhkost 50%, teplota vonku pod - 5 a kondenz na zaskleni. Bezny jav, alebo nieco nesedi? Perlicka ... pri hlinikovom HS portali je vnutri izolacneho 3 skla vlhkost.. zahmlene.
Odpovedať
Profilova fotka
asi zalezi kde je ta vlhkost merana a pri akej teplote je tato vlhkost
Odpovedať
Ja som toto isté reklamoval. Vtedy bolo -15C Vymenili sklá a dnes ráno -10C rovnaký jav na nevymenených sklách. Krátko po západe slnka vnútorné zahmlenie a do rána mrazové kvety na vnútornom skle. Je to vyfučaný, alebo malá koncentrácia plynu medzi sklami. Tuším argón. Dodávateľovi som doteraz všetko nevyplatil, tak sa pri najbližšom stretnutí opäť porozprávame za čo to chce vlastne zaplatiť. Urob si fotky. Dodávatelia skiel tento jav dobre poznajú, lebo pri mojom prvom prípade bez problémov vymenili.
Odpovedať
Profilova fotka
akonáhle je vlhkosť vo vnútri skla - teda zahmlievanie, orosovanie, tak je to na reklamáciu - teda ak sú tam použité číre sklá a nie ornamentálne, ktoré narušujú únik plynu.
Odpovedať
@gavaplast_vchodove_dvere dakujem, uz mi to uznali ako reklamciu. Su to cire skla, zarosenie postupuje, takze evidentne problem s tesnenim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?