Dobry den, vie mi niekto prosim poslať fotku ako vyzerajú strieborné interiérové žaluzie na oknách s bielym rámom? Prípadne pridať aj Vašu skusenosť a odporúčanie či ísť do bielych alebo strieborných žaluzii k bielemu rámu? Dakujem pekne
Chod do striebornych.
@kejticka riešime / plánujeme dvojfarebné, vo vnútri biele a z vonka strieborné. Inú lepšiu možnosť som aj tak nenašiel. Osobne by mi nevadili ani komplet strieborné.
@dent vy ich mate take perletove, pekne, kde ste kupovali?
@kejticka poradim ti, ze ked strieborne tak take bledsie lebo moji svokrovci maju take tmavsie ale tiez by som ich radila do kategorie strieborne a ked sme u nich isty cas byvali, tak ma isto porazit, lebo prach na tom bol strasne vidiet.
@murika mám tiež vnútorné strieborné s bielim plastom viac ako 10r. no prach tam nemám ,ani na podlahe, švagor ich má ale hrozné fajčí všetko žlté
Dobry den, vie mi niekto prosim poslať fotku ako vyzerajú strieborné interiérové žaluzie na oknách s bielym rámom? Prípadne pridať aj Vašu skusenosť a odporúčanie či ísť do bielych alebo strieborných žaluzii k bielemu rámu?
Dakujem pekne