Interierové dvere ATVYN

Profilova fotka
Ahojte, riešime interierové dvere Atvyn, zaujímalo by ma, či ste s týmito dverami spokojní... a ak by ste niekto mali dvere v dekore Biela Premium Raster, prosila by som fotky. Ďakujem
Odpovedať
dobry den, prosim dali Ste si nakoniec tieto dvere ? A ako Ste spokojni ? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, ano dvere mame, su super, mozem vam pofotit ked pridem domov, sme odcestovani do piatku v kosiciach. Su velmi kvalitne aj dobre vyzeraju.
Odpovedať
Mame ich aj my a tiez mozem potvrdit, ze su kvalitne a sme s nimi spokojny.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, pridavam slubene fotky dveri, naozaj sme velmi spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
Este tieto su zasuvacie do jap puzdra.
Odpovedať
@kuceriatko711 zdravim, môžem sa spýtať na presný dekor , biela hladká alebo biela premium (ta má miernu štruktúru ) ?dakujem..
Odpovedať
Profilova fotka
To je ta biela premium raster
Odpovedať
Profilova fotka
Snazila som sa odfotit ten detail struktury, je to velmi jemne, neviem ci to vidite dobre.
Odpovedať
@kuceriatko711 super, dakujem, veľmi ste pomohli🙂 páči sa mi biela premium ale nikde som nemala možnosť vidieť nazivo a upozornili ma, že ten dekor bude kolmo na seba.. no vidím, že to je pekne jemne a nevadí to 😊
Odpovedať
Objednam si interierove dvere aj s dopravou, samozrejme ze sa mi v dohodnuty termin nikto neozve, tak pisem email, tovar je na sklade mam si pon prist o doprave nikto nic nevie. Predajca na dany problem reaguje vetou, ze oni su vyroba a nerobia rozvoz, sak pekar tiez nerozvaza rozky po jednom, porovnavanie 2000€ objednavky s rozkom mi prislo pod moju uroven, pytam si sefa, zial to sa neda. Ked chcem dopravu +100€, lebo kurier musi ist len koli mne, samozrejme ze bola dodavka plne nalozena s cielom do obce 5km odo mna. Co sa tyka dveri, tak ani jeden kolikovy spoj na rohoch zarubni nesedel (5 dveri/10 spojov), rekord su 3mm vedla, zabalene doskrabane dvere, vola na krycich listach zarubne tak ze sami ani nedrzia a treba ich lepit. Skratena verzia: 3 cenova co sa tyka komunikacie so zakaznikom (pozdravujem pan ING Kastel) a kvality vyrobkov, ruky prec nikdy viac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?