Interiérové dvere a zarubne

Pozdravujem, viete prosím odporučiť spoľahlivú firmu na interiérové dvere, okres (Senec, Bratislava, Dun. Streda.. ) Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Cad work dors v samorine na kruhaci
Odpovedať
@wolodymyr vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Zdravím, zišla by sa mi podobná rada, tako tuto vyššie kolegyňa písala už dávnejšie. Hľadám nejakú firmu, čo sa venuje výrobe a aj montáži interiérových dverí a nerobilo by problém ani to, že niektoré dvere by boli dosť atypy. Lokalita je by som povedal nepodstatná.
Odpovedať
@gigisuli Dobrý deň, našli sme firmu Magnet Trade plus, sú v BA, lokalita zlaté piesky Oc STYLA, robia atypy aj z masívu, no my sme si objednali drevené striekanie štandard a atypy teraz zháňame kto robí kovové antracit. Majte sa.
Odpovedať
@gigisuli Atvyn vyraba dvere v Kosiciach
Odpovedať
@gigisuli máš aj nejakú predstavu, že aké dvere konkrétne by to mali byť? Či to sa budeš rozhodovať až potom, keď uvidíš, čo je v ponuke? Keď sme my boli vyberať dvere, sme hľadali posuvné, my sme aspoň teda to vedeli, že aké potrebujeme, predajca nám poradil Sapeli. Rozhodovanie bolo dosť zdĺhavé by som povedal, ale skončilo to tak, že máme doma dvere od nich.
Odpovedať
Profilova fotka
@storm2015 ďakujem pekne za radu, dokonca sú aj v Bratislave, to je fajn, by som to mohol obehať. Len som si nie istý tým masívom, to by bolo asi dosť drahé a asi aj ťažké by boli tie dvere. @zita19 to by som mal tak kúsok od ruky, keď až Košice. Chcel by som sa ísť aj pozrieť do predajne, kým by som niečo objednal. Lepšie si aj naživo pozrieť tie dvere si myslím. @brubos to práveže ani nie, čo by som chcel, tak nech sú také ľahké, nech sa ľahko otvárajú, zatvárajú. Najlepšie asi, keby som sa išiel pozrieť niekam na to a rovno sa opýtal, čo by mi odporučili do toho priestoru, lebo otváracie neviem, či bude vhodné tam dávať. Skôr nejaké zašuchovacie alebo tie skladacie.
Odpovedať
@gigisuli chcel by si otváracie, ale zároveň nevieš, či by sa tam mohli dať. No zaujímavé. Popravde neviem, akú majú ponuku ostatní predajcovia, aby som nezavádzal. Ale tuto čo som ti spomenul, tak tam majú všetky tieto druhy v ponuke a aj rôzne ďalšie. Skús si pozrieť web stránku, tam to majú rozpísané. Vieš, aspoň predbežne, aby si mal teda nejakú konkrétnejšiu predstavu.
Odpovedať
Profilova fotka
@brubos tak akože z môjho pohľadu by sa tam mohli dať. To som tak myslel, že neviem, či vyrábajú aj takéto rozmery ako by som potreboval. Vieš čo, ja by som radšej asi rovno skočil k predajcovi sa na to popýtať, aj že čo by mi tam on poradil dať a tak. Lebo ja si to síce pozriem, ale skrz to, že moc sa v tom nejak nevyznám, neviem, či by som sa niekam posunul.
Odpovedať
@gigisuli aha takto, že ty vlastne zvažuješ, že čo by tam mohlo byť. Ale tak keď sa na to pôjdeš opýtať predajcu, tak si myslím, že ten by ťa rovno usmernil, navrhol nejaké možnosti, ako by to bolo najlepšie spraviť a potom by si sa už pre niečo rozhodol. To by bola asi najlepšia voľba, ako to spraviť v tvojom prípade.
Odpovedať
@gigisuli podarilo sa ti zohnať nejaké výrobcu, čo by sa pustil do tých tvojich atypických dverí? a mohol by si napísať, čo si tým vlastne myslel? lebo neviem, že či tak celkovo sú odlišné, alebo čo sa týka rozmerov, alebo si ich chcel úplne, že podľa seba si dať spraviť.
Odpovedať
Profilova fotka
@brubos no hej, nebol som úplne rozhodnutý pre niečo konkrétne. Zhruba som predstavu mal, ale chcel som si nechať aj poradiť, takže predajca úplne top riešenie u mňa. To by som odporučil, keď je niekto takýto váhavý ako ja. @misutka12 jasné, že podarilo, bol som v Bratislave u predajcu, čo mi tuto brubos poradil. Ono nemajú ani taký ten klasický rozmer, sú o niečo širšie a z horných rohov je zrezané. Takže to takéto niečo by som nenašiel len tak v obchode, preto som sa tu pýtal na nejaké odporúčanie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@gigisuli a čo teda ti poradil? To som úplne čakal, že napíšeš a nejak som sa nedočkal, ha. Tie otváracie klasické ako si spomínal, či nejaké iné riešenie ste vymysleli spoločne? Tipujem, že aj na zameraní ti boli, tak aj to mi napadlo, že či ste to potom až na mieste riešili, lebo však až po tom zameraní máš cenovú ponuku na mieru.
Odpovedať
@gigisuli no to v obchode by si asi ťažko zohnal niečo takéto. zatiaľ som na nič takéto nenarazila teda. ozaj len dať si vyrobiť na mieru takéto dvere. a aj ti boli teda na zameraní, či sám si si to pomeral a dal len rozmery predajcovi alebo teda výrobcovi? aspoň teda nám tak bol pán na zameraní, keď sa dávali robiť nové dvere.
Odpovedať
@misutka12 keď sa robia takéto dvere, tak to býva tak, že prídu na zameranie. Pretože podľa toho potom aj spravia cenovú ponuku. Môžeš si to aj sama pomerať samozrejme, ale aby mali istotu, že to bude presne pasovať, tak si to aj sami zamerajú. Však máš s tým asi skúsenosť ako pozerám.
Odpovedať
@brubos neviem síce, že či je to to správne pomenovanie, ale tak áno, dávali sme si robiť dvere už, tak viem zhruba aspoň, že aký je pri tom postup 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@brubos @misutka jasné, že poradili, ale ak myslíš, že či nejaký iný druh dverí, tak to nie. v podstate mne už od začiatku vyhovovalo to, keby tam boli normálne otváracie. problém bol jedine s tými rohmi. ale akože to bol môj problém, nie ich. pomerali, keď boli za zameraní a bez problémov, že sa také niečo dá spraviť. však akurát sa musí zárubňa tiež spraviť na mieru tým pádom, ale inak v pohode. asi by som si netrúfal toto sám merať a podľa toho objednával. pri mojom šťastí by tam niečo isto nepasovalo a muselo sa to robiť nanovo, takto mám aspoň istotu.
Odpovedať
@gigisuli veď to, že to je také, že buď to pomeriaš presne alebo nie, zase aby sa tam nemuselo potom niečo búrať alebo naopak, že by sa muselo niečo dorábať. takto to máš na istotu, keď ti príde priamo z firmy niekto na zameranie.
Odpovedať
Profilova fotka
@misutka12 hej hej, že to je také buď alebo. Však to vlastne tuto na streche mi tuším brubos poradil Sapeli, tak som si našiel ich predajcu a išiel sa na to popýtať. A dobre to dopadlo podľa mňa. No a potom vlastne ten čo ti príde na zameranie, tak ti to príde aj namontovať, takže už vie, čo a ako.
Odpovedať
@misutka12 však klasika, nájdeš si, čo by si chcela a ideš k predajcovi, spolu vyriešite objednávku, zameranie a potom montáž. Alebo teda ak nevieš, čo by si chcela, že nemáš predstavu, tak rovno k predajcovi niečo vybrať. Všetky cestu vedú k predajcovi, heh. @gigisuli tak jasné, že keď dvere, tak potom aj zárubňa. Tam to môže byť také kadejaké, tam je podstatný každý centimeter, aby to vychádzalo potom pri montáži.
Odpovedať
@gigisuli nooo vidíš, tak si dobre pochodil potom teda. môžem sa opýtať, že ako dlho si čakal na tie dvere? to je asi jedno, že či sa dávajú také klasické alebo nejaké atypické. akože ohľadne tej dodacej doby myslím.
Odpovedať
Profilova fotka
@misutka12 pravdaže, len sa pýtaj, čo ťa zaujíma, čo budem vedieť, odpoviem. Čakal som nejak okolo 10 týždňov. Čo si myslím, že nie je také zlé vzhľadom na to, že aj na obyčajné dvere z marketu čakáš podobne dlho, kdežto tieto sú robené priamo na zákazku, tak tam sa aj dá očakávať, že to nebude proste behom týždňa.
Odpovedať
Profilova fotka
@brubos áno, to máš pravdu, neviem kde som teraz nedávno čítal, že kupovali tiež dvere zo spomínaného nejakého marketu a nesedela im výška zárubní, tak ich mali proste spíliť, že predajca im tak povedal. Tak to radšej nech mi to rovno príde na mieru spravené a nech už sa s tým nemusí nič špekulovať na mieste.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?