Hoop PE

Profilova fotka
Ahojte aké máte skúsenosti s touto firmou? Moc recenzií som nenašiel tak sa racej pýtam. Dostal som dobrú ponuku na Gealan S 9000 3sklo. Vaše skúsenosti?
Odpovedať
@logo22 na stranke maju toto: Sme výrobcovia profilu Salamander a Gealan Zaoberáme sa aj profilom Aluplast ktorý následne nakupujeme od iných vybraných partnerov. rozumie niekto tomu??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eri2 to chápem tak že dovážajú profil vo veľkom a ďalej predávajú drobným montážnikom.... Ti máš od nich okná?
Odpovedať
@logo22 mal som od nich okná na 2-iz. byte v centre PE. Profil salamander, biele, prišli zamerali, vyrobili, demontovali staré a nahodili nové , nemal som s nimi problém. Rok asi 2008-9.
Odpovedať
Profilova fotka
@maros11 ok díky. Slúžia dobre? Si spokojný aj po tak dlhej dobe?
Odpovedať
@logo22 sluzili byt som uz predal ale nebol s nimi ziaden problem.
Odpovedať
Ja mám od nich okná na celom dome - novostavbe... nahodili, hned som reklamovala... zvnútra biele, zvonka orech.. olúpaná laminácia.. rohy úplne nedolepené, ked tak olúpané a pretreté farbou!!!! Otras.. toľko som sa s nimi nahádala, nakoniec som to chcela hnať na súd a potom si to pán majiteľ rozmyslel a vymenil všetky. Ale žiadna zlava, čakala som mesiac na nové, dvere ani nehovorím. A mám ich tam rok a pol a také problémy... rosia, tesnenie odpadlo po pol roku... nikdy viac! Nikdy!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@jana585 môžem ta poprosiť o fotky? Aj tie čo ti vymenili sú také? Dali mi ponuku o 1/5 lacnejšiu ako ostatní, tak sa mi to moc nezdalo tak preto sa pýtam.
Odpovedať
Žial, nemám tie fotky už..mala som to v starom mobile, nemám už tie fotky...je to na vás, či si od nich dáte... ja by som si už nedala.
Odpovedať
Profilova fotka
@jana585 ok aj tak ďakujem, nebudem riskovať kvoly 500€
Odpovedať
@logo22 presne tak..tie nervy mi za to urcite nestali! Drzim palce, nech si vyberiete spravne a budete spokojni!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?