Hliníkové vs. plastové terasové dvere

Chcela by som vedieť či terasovè dvere dàvate hlinìkovè či plastovè. Akè máte skùsenosti?
Odpovedať
@petom85 Niekto dáva hliníkové, niekto plastové. Takýchto tém je neúrekom, stačí si vyhľadať na MS alebo na googli. A aké dvere? Otváravé, zdvižno-posuvné alebo výklopno-posuvné?
Odpovedať
Určite zdvižno -posuvnė
Odpovedať
Profilova fotka
Tazko ti poradit. Niekto povie, ze ked to ma byt taka velkost, je lepsie ist ho hlinovych, no ted zacali aj tie montovane vyrabat take, ze su odolnejsie a nevykrucaju sa az tak, ako tie co boli kedysi
Odpovedať
Profilova fotka
@petom85 ak chces lacnejsie tak plastove a ak si mozes dovolit aj drahsie, tak hlinikove. Vyber je len a len na tebe!
Odpovedať
Ja budem dávať komplet hliník, aj posuvno-zdvižný systém. Plast som zavrhol hneď na začiatku. Ešte som koketoval s drevo-hliníkom ale tam bola cena najvyššia.
Odpovedať
@petom85 Daj si na terasu hlinikove tie su o moc lepsie ako plastove.A zalezi aj ako ti bude slnko svietit na tie plastove a preto za mna hlinik su odolnejsie.Ja mam hlinikove a cele presklenne.Sice cez zimu my trocha namrzali ale to preto lebo tam este nebyvame a sa len temperovalo koli podlahovke.Tak uvidim co budu robit ked budeme byvat a bude sa kurit na viac stupnov.
Odpovedať
@petom85 Dobrý deň Záleží od toho koľko je ochotný zákazník investovať zo svojho rozpočtu. Pokiaľ hľadáte lacnejšie riešenie tak určite sa treba poobzerať po plastových profilov. Hliníkové riešenia sú drahšie ale životnosť podstatne dlhšia. Netreba zabúdať aj na prípadné doplnky ,ktoré Vám môžu uľahčiť otváranie a zatváranie, uzamykanie. Ak rozmýšľate alebo máte veľký stavebný otvor tak by ste mali ísť jednoznačne do hliníkového prevedenia. Ak máte čas ,môžete sa zastaviť v našej najbližšej pobočke a naši kolegovia Vám poradia so správnym výberom.
Odpovedať
Rozmery sù 2000×2400. Dostala som ponuku na plastové za 1600eur a na hlinìkovè 2055eur.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne nacenili plastove o 200 oci drahsie ako hlinikove. Mam hlinik Schuco od Fenestra-ZM a spokojnost
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?