Hliníkové vchodové dvere za cenu plastových

Profilova fotka
na slovensku by som tazko hladal vyrobcu v takej cenovej repacii..... http://feldmann-haustueren.de/ hrubka od 68 mm
Odpovedať
1
2
@mimms tiez hladam hladam a nic nevidim, len zastarale modely podradnej kategorie pre vychodne ovce za zapadne ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
o takom niecom mozme asi len snivat
Odpovedať
@beard prečo len snívať? Je voľný pohyb tovaru. Akcia platí krátku dobu. Treba si ich objednať a dať doviesť. S montážou by si tu dakto poradil. Avšak doprava by Ťa stála určite sumu, ktorá by Ťa možno šokovala. Ja som si v nemeckej firme objednala súčiastku, ktorá mala veľkosť ako zápalková krabička.Poštovné 25€.
Odpovedať
@slavikjs do viedne neni az tak daleko, tak ta doprava moc nevyde.skoda, ze na slovensku su pani 100%ny...
Odpovedať
vobec si nemyslim že su lacne, ved su to štandardne normalne drevene eurovky len namiesto vonkajšieho plašta (preglejky) tam je hlinikovy plech. na slovensku sa plati za poplechovane dvere velke peniaze lebo slovaci si myslia že ked maju hlinikove dvere su ........... a vyrobcovia to pekne využivaju. a ten plech ani nie je drahši ako preglejka
Odpovedať
@martinmatko presne toto si aj ja myslim.odomna chcu za hlinikove dvere 3500€ a pritom na tych dverach neni nic zo zlata a ani diamanty su tam neni. Tie dvere nemaju velku hodnotu, vsetko je len marketing a oklamanie zakaznika o velke prachy.daju hrubsiu vypln polystiernu a cenu navysia o niekolko tisic €.a somar zakaznik ovca zaplat.
Odpovedať
@originalx a skusal si ich kontaktovat, ci ti to neposlu aj na slovensko? cena za dopravu do rakuska je tam uvedena, stoji 100EUR
Odpovedať
@benco nie, lebo mi nesedi rozmer. Ved vo viedni maju pobocku.
Odpovedať
take vyplne maju aj ceskestranky, a hlinikove, napriklad perito.cz, my ked sme si dávali dvere tak cez firmu kde aj okna, robia aj hlinikove vd, aj hlinikove s hpl vyplnou, anie su az tak drahe, podla mna do vd je pekne investovat podla vlastného vkusu, ved by sme si ich mali dávať len raz v zivote:) alebo aspon na 25 rokov:)
Odpovedať
@renatamaros slovenske dvere gava tango 3500€, ceskedvere perito cez 3000€. Za tie prachy mam super dovolenku v dubayi.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx a keby len v dubaji
Odpovedať
@originalx aha, noa to sis i dal cele dvere naceniť od nich? Alebo len výplň?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@renatamaros cele dvere chcem, ale ja som pre vsetkych velmi tvrda hus na sklbanie.mam svoje poziadavky a max cenu co zaplatim.
Odpovedať
tak to máš ťažké potom:)ale tie perito majú pekné hliníkové výplne a firmy kt.predávajú okná tak aj VD a vyberieš si výplň a urobia ti Cenovku nie?
Odpovedať
Ja by som len chcel vidiet tie dvere nazivo, ja mam tiez vchodove hlinikove za myslym okolo 500e ale to nic neznamena..
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell za 500€ celé dvere? a z hliníku?
Odpovedať
@renatamaros ved prave, ze vybrat pekne dvere je tazke, kedze na predajniach nic nemaju, max jedny dvere a aj tie pokazene a design nic moc a z katalogu sa tazko vybera.cenu mi vedia vypocitat aj s tou vysokohorskou prirazkou.. 😀 Ochotny som dat za vyborne dvere max 2200€ a za super dvere max 2500€. To maju viac ako 1000€/m2 za trosku alobalu a polystirenu.
Odpovedať
@yaros hej z hlinika, zarubna, plastovy pasik akoze tepelny predel. Dal som to do garaze lebo boli lacnesjie ako plastove. Plne boli myslim menej ako 500 ja som tam dal skleneny pas tak boli okolo 500. Do domu by som to nedal, tam by sa hodil lepsi profil kovanie .... ale tie ceny za hlinikove su otrasne.
Odpovedať
nooo tak tych dizajnov je neurekom:) ja mam nejaké ponuky v archíve z cias ked som si dávala ancenovať, to sú dva roky, podla mna sa ceny moc nezmenili, mozem sa pozrieť ze za kolko boli, aj vizual ze co som zadavala, teraz som uz aj ja zvedava:)
Odpovedať
@renatamaros ceny sa zmenili. ale škoda že až tak neskoro. pozri si na termodvere.sk cenník.. ja som ich kupoval minulého roku o 700 eur drahšie. :-(
Odpovedať
@budko A s dverami ako takymi si spokojny? Taktiez s dodavkou dveri a ich montazou? Dik, J.
Odpovedať
@jaro_v dvere slubovali do 28 dní. mal som ich za týždne. prišli priamo z nemecka. montaž mi robili oknári. s dverami sme spokojní su ako trezorové. :-)
Odpovedať
vedeli by ste mi niekto vysvetlit že kde je ta hranica kedy su dvere termodvere a kedy nie su termodvere? možno niektori vyrobcovia ani nevedia ake dvere robia.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@originalx Už nemusíš platiť cez 2000 eur za hliníkové dvere. Ceny ako v nemecku. Kukni na termodvere.sk
Odpovedať
@budko pozeral som, ale niekto mi tu pisal, ze nemaju kovove jadro a, ze sa mozu prehnut. Dalsi predajca sa mi tu ozval, ze mi ich vie predat s 20% zlavou, ked som mu poslal rozmer tak sklopil usi a pekne odcupkal a ani sa neunuval odpisat, alebo nacenit. Toto je slovac, len odrbat nic viac.
Odpovedať
no nerozumien sa do toho. Ale vo dverach by asi kovový rám kvoli izolácii nemal byť.
Odpovedať
@budko pozri si gava tango maju to tam vola sa to jadro F. Aj ine kvalitne dvere to tam maju.
Odpovedať
@originalx kovové jadro ti jedoznačne znižuje izolačnu schopnosť. ked sa davaju samotné výplne GAVA tak rám musí mať samozrejme výstuhu. pri monolite,ktorý má tiež drevenu výstuhu tento problém nevzniká.
Odpovedať
@budko kovove jadro tam neni koli izolacii, ale aby sa dvere nedeformovali, ked je vonku minus a vnutri plus 22 .ten rozdiel teplot musia dvere vydrzat.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?