Hlinikove vchodove dvere BAUPARTNER

Profilova fotka
Dobry den, ma niekto skusenosti z vchodovymi dverami od firmy BAUPARTNER? Ak ich niekto ma ako ste s nimi spokojny?
Odpovedať
Baupartner je len dverová výpln, hliníkový profil ti vyrobí iná firma - napr.ta čo vyrába aj okná.
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 ked si dam stranku baupartner tak mi vyrobia snad cele dvere a neposlu mu len vypln snad nie?
Odpovedať
Citam, co tam maju napisane: Dverné dekoračné výplne pre hliníkové a plastové vchodové dvere.
Odpovedať
ja som tam kedysi písala, pred asi pol rokom a povedali mi že oni dodávaju len dvernu výpln, napísali mi zoznam predajni s ktorými spolupracuju, kde si mám vybrať profil a dať požiadavku na výpln od nich.
Odpovedať
a ešte sa može stať že nie každá výpln je vhodná do všetkých profilov, my sme chceli konkretnu výpln ale od Perita do hliníkových dveri a povedali že to sa nedá, nezdalo sa mi to, tak som šla k inemu výrobcovi profilov a tam ma čakala tá istá odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 kokos to vazne? To je dobre na houby :-( lebo vyplne maju krasne
Odpovedať
@lucla to je taky problem prist do hocijakej firmy ktora robi plastove alebo hlinikove dvere a objednat si u nich dvere s vyplnou od Baupartneru? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@cubicomp keby si cital pozornejsie tak @sorca24 pisala ze nie kazda vyplnje vhodna do vsetkych profilov. A preco by som si mala kupovat od jednej firmy vypln a od druhej firmy profil a chodit od firmy k firme ked mozem u jednej firmy kupit komplet cele dvere.
Odpovedať
@lucla nemusiš chodiť do 2 firiem, len si zisti ktoré firmy davaju výplne Baupartner a máš to vyriešene, viem že Fenestra dava určite.
Odpovedať
alebo si vyber napr. dvere ktore su bez vyplne teda maju ju ale to uz je v kuse a od jedneho vyrobcu. napr. ako sme dali my Vstupne vchodove dvere od firmy Hormann s dobrymi tepelno izolacnymi hodnotami ked aj to hladas. pripadne si kuk fotku v albume :)
Odpovedať
@lucla pretoze u Baupartnera komplet dvere nekupis. Baupartner doda samotnu vypln firme, ktora ti bude vyrabat ram dveri a bude ich montovat
Odpovedať
Profilova fotka
@adriano hej hej presne takto som to chcela ;-) rozmyslame aj nad dverami hormann. Kolko vas vysli tie vase prosim ta? Mozes aj IP dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
prosím tých, čo už majú vyplň od Baupartner ako im dvere AL slúžia, dnes mi v jednej firme, pri komunikácia v rámi pre sales povedali, že prestali s nimi robiť, lebo majú veľa reklamácií na AL dvere, resp. vložku od nich v AL dverách, že ich povykrúcalo - doslovne :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@hainburgtomas no trochu od temy, jednalo sa mi konkretne o Baupartner vložky v AL dverách, nie o produkt GAVA plat, ale ďakujem...dvere máme už dávno poriešené :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@ivamarr ahoj. Prosim Ta, nakoniec ste teda nevzali od baupartner tu vlozku, ci ano? Do AL dveri
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?