Hlinikove okna na velke posuvne rohove oknoKombinacia hlinikove a plastove okna/ bude sediet odtien?

dobry den, zhanam informacie .. dokoncujeme hrubu stavbu a riesime okna, vraj su v zime lepsie ceny. Na prizemi mame velke rohove okno, ktore bude mat posuvne kridlo na terasu, na tu stranu cely den svieti slnko, teda bude dost zatazovane, preto sme zvazovali hlinik. Kedze si ho ale nemozeme dovolit na cely dom, ostatne okna budu plastove s foliou, ktora sa podoba na hlinik, len sa bojim, ci zozenieme rovnaky odtien...a ci teda vobec davat ten hlinik, mate s tym skusenot????vydrzi ten plast na velkej presklenej ploche???
Odpovedať
Dajte normalne plastove a nevymyslajte. Ja to teraz riesim tiez, nemyslim si ze mozte mat vacsiu tu zostavu jak mam ja :-D a v podstate mam to na juhozapad, takze tiez v lete vypek. Zalezi od kvality materialov pouzitych vyrobcom, pri znackovych veciach by som nemal ako i nemam obavy.
Odpovedať
Zalezi co je to velka plocha. Naozaj velke sklenene plochy musia byt hlinikove. Najlepsie Vam to povedia vyrobcovia okien.
Odpovedať
Plastove okna maju relativne malo odtienov folie, takze bude tazke ich zladit. Jedine dat nastriekat hlinik podla farby folie. Resp nastriekaju ti aj plast podla potreby ale robi to velmi malo firiem a chcu za to dost velky priplatok.
Odpovedať
Ja mam presklenie 5,4m siroke a 2,4m vysoke otocene na juh, takze tam bude peckovat cely den a mam plast 6-komorvy s trojsklom. Je to v bielej farbe. Takze sa nebojte. Keby chcem napr farbu sedu, rozmer by kvoly slnku nemohol byt az takyto. Vyrobca Vam to nahodi do systemu a povie Vam ci je to ok, alebo nie. Pri mojom rozmere som uvazoval aj nad zdvizo-posuvnym systemom a tam uz system vyhodil poznamku, ze jedine kalene sklo, alebo cele okno tienit..Pri sklopno-posuvnom mi to schvalili v tom rozmere..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?