Hliníkové okná - cena

Profilova fotka
Mám nacenené plastové vchodové dvere GEALAN S9000 PASSIV: leták: https://ulozto.cz/xXr4Y82D/gealan-s90... (rovnaký materiál ako budú okna na dome) 6 komorový profil Stavebná hrúbka rámu 82,5mm Stavebná hrúbka krídla CLASSIC 82,5mm Výstuha uzamknutá hrúbky min. 1,5mm Systém so stredovým tesnením Štvrté tesnenie pod sklom Hlbšie osadené sklo do krídla zabraňuje tvorbe tepelných mostov • Montážne kotvy • Transportné úchyty • Podokenná lišta s tesnením • Vyplnenie spodnej drážky rámu Kovanie Winkhaus Activpilot: • SEF- bezpečnostný uzáver v OS krídle • Mikroventilácia • DFE- dvíhač krídla a blokáda kľučky v OS krídle • Balkónové madlo a zacvakávač • Hliníkové kľučky Tesnenie: • 3 tesnenia EPDM dvojkomorové sivé Zasklenie: • Trojsklo 40mm • Teplý rámček TGI Tvar krídla: • Rovné krídlo CLASSIC Farba profilu: • Biela Farba kľučiek a pántov: •Biela Podľa mňa tá cena je dosť vysoká, očakávam kvalitné plastové dvere. Čítam dosť diskusií, ze AL je lepší, ale dosť drahší, ale ceny na webe nie sú verejné, tak aspoň približne by som chcel vedieť. Rovnako že dvere by mali byť tak výzorovo ako okná.
Odpovedať
Ja tam ziadny hlinik nevidim
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx precitaj si este raz moj prispevok, ved to su plastove dvere z GEALAN S9000 PASSIV a ja sa pytam na cenu hlinikovych
Odpovedať
Prečo si nedáš naceniť to isté pre hliník aspoň do 3 firiem. Je lepšie porovnávať ponuky na rovnaké zadanie. Tu sú odborníci, čo Ti potom zhodnotia kvalitu profilov.
Odpovedať
@clean uplne normalna cena, mne to vyslo takisto a brala som dvere od MS plast... hlinikove vychadzali este o nejakych 300 eur drahsie
Odpovedať
Profilova fotka
@danik1505 @henry_sk pred nacenenim som chcel vediet nejake odhady ludi. ta moja cena tam je bez dph kamos mi vravel, ze mam dobre plastove a ze dobre hlinikove stoja raz tolko ...
Odpovedať
@clean tak bez DPH je to dost... my sme bez DPH platili 820 eur, aj s montazou teda.. hlinikove sme zvazovali len preto, lebo mame dvere na juznej strane a chceli sme tmave... ale nakoniec sme dali pristresok- z praktickeho hladiska super, ze nam neprsi skoro dovnutra, a dvere sme dali plastove... a hotovo :)
Odpovedať
@clean aj ja som si daval naceniť plast aj hlinik hliník sa dá zohnať (asi PL výroba) za cenu lepšieho plastu (3-sklo, masívny profil), ale vždy bude mať horšie parametre a tenšiu stenu ak porovnáš lepší hliník s lepším plastom, tak 30-50% cena navyše
Odpovedať
@clean ja tam ziadnu otazku ani otaznik nevidim.nadpis je hlinikove okna a davas tam plastove.
Odpovedať
@clean neda sa porovnavat plast s hlinikom. Ja som najprv chcel najlepsie plastove okna a zistil som, ze hlinikove vychadzaju lacnejsie alebo podobne. Hs portal bol v hliniku vzdy lacnejsi ako v plaste.
Odpovedať
Napr. HS portal 3500x2600 rehau geneo stoji cca 2200,- v hliniku Schuco 75 SI stoji 3400,-
Odpovedať
@pstrosso hs portal rehau geneo 2200x2260, cena 3200€ bez dph a to bola najlacnejsia ponuka na plast.
Odpovedať
@originalx hs portal rahau geneo 3000x2500 1795 bez dph ;-) @clean napr. gava tango (hlinikove) kludne i cez 3000 € :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
@andrej485 lenze ja som vyberal tie najlepsie plastove a vsetko najvyssiu radu. Ked mas nejake biele a shitove trojsklo a smejdove kovanie tak potom aj taka cena.nic v zlom.
Odpovedať
@originalx no daj Tvoj výber - plastový profil/sklo/kovanie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka zatial za vsetky reakcie ... vidim, ze ten hlinik je naozaj cena inde a nie o 300e viac ...
Odpovedať
@henry_sk plast nechcem ani zadarmo. Vyberal som tie najvyssie rady profilov, obojstranne cierny, sklo- 3 sklo U- 0,5, nitrasklo, swispacer-zvarany, kovanie siegenia titan-dotahovy system kridla s tlmenim narazu- toto na slovensku nepoznaju. Este maco ... Montaz na expanzne pasky-toto pozna 10℅ montaznych firiem. Podkladovy profil merenit, purenit-takisto toto malokto pozna.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx pripustam, ze som to mohol lepsie formulovat, ale vsetci ostatni to myslim pochopili, tak este raz pre teba: budem mat na dome tie plastove okna, mam nacenene presne z toho materialu aj plastove vchodove dvere (vid obrazok) a chcel by som vediet kolko stoja cca hlinikove. A sakra, zasa ziaden otaznik :-D :-D :-D P.S. bude to na paskach, firma co to ide robit to vie
Odpovedať
@clean ok beriem to. Vchodove dvere je tiez riadna drina vybrat.ak ti tam svieti slnko nad plastom ani neuvazuj. Ja som vybral hlinikove s prekrytim ramu gava tango, cena ja od 3000€ hore. Niesu sice top, ale su s tych lepsich ponukanych na slovenskom trhu. Este k tym paskam. Nacenovali mi vselijake pasky a ani sajnu nemali o tom, ale tvarili sa, ze to vedia. Az ked ti to namontuju a stavebny dozor to skontroluje, tak potom hovor, ze firma to vie. Lebo na slovensku to mozno 1% firiem ovlada.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx dvere na slnku nebudu, v podstate je to cisty vychod a este v takom rohu ... takze sa nebojim o vplyv slnka ...
Odpovedať
@clean myslím,že tá cena vôbec nie je premrštená.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavikjs myslis moju cenu za tie plastove co mam ponuku?
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.termodvere.sk/ na toto som nadabil, Secovce a vidim, ze tam maju kusok nizsie ceny tych AL, co si o tom myslite? o ich dverach.
Odpovedať
@clean áno.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavikjs dik ... dal som este par firmam nech mi spravia cenovu ponuku na nieco z AL, som zvedavy ... ale preferujem tamtie plastove, ktore bude robit rovnaka firma ako okna ... uvidime 8-)
Odpovedať
@clean a uz aj mas od nejakej firmy cenovu ponuku? aku sumu ti nacenili?
Odpovedať
Profilova fotka
@romokucharik ano, jedna prave prisla od www.mistralkosice.sk prikladam ich presny obrazok a popis s cenou
Odpovedať
@clean super dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
z www.termodvere.sk mam zopar ponuk .. ceny komplet s montazou na full od 1400 po 1700eur ... to uz stoji za uvazenie (voci 1125 tie plastove ku ktorym aj montaz, ale sice ta je globalna aj s oknami)
Odpovedať
a este si neni rozhodnuty z kade das?ktora firma sa ti viacej pozdava?
Odpovedať
Profilova fotka
este stale premyslam ... este ani nie som pre AL rozhodnuty mozno budu plastove, vazne neviem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?