Hliníkové okná

Ahojte, prosím Vás vie mi niekto poradiť aká firma robí kvalitné hliníkové okná za výhodné ceny? Ďakujem za rady
Odpovedať
Ahoj. Kvalitné okná s vypracovaným projektom pre presnú montáž s náväznosťou na zateplenie a exteriérové tienenie a hlavne podľa normy nehľadaj za výhodné ceny. Nefunguje to.
Odpovedať
@ma_rek netreba generalizovat. To co spominate neriesi vyrobca okien, ale projektant v realizacnom projekte. Investicia par sto eur, ktora vie usetrit tisice.
Odpovedať
@stowasser Projektant má detailné vedomosti o výbave okien? Projektant nakreslí kravinu (pretože nemá detailné vedomosti) a výrobca okien je povinný to urobiť podľa projektanta? Nie, výrobca musí veľakrát usmerniť projektanta aby to bolo v súlade s normou a aby sa za dielo vedel postaviť a dať garancie na funkčnosť. (veľmi málo firiem to tak robí) Projektant nemôže garantovať prevedenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Preco hlinikove ? Ja mam hlinikove dvere heroal 72 za skoro 2000€ a uz by som taku sprostost nikdy neurobil, lebo ked to porovnam z druhymi dverami co mam na sluzobnom dome od Rehau tak to je iny rozdiel ;-)
Odpovedať
Podľa mňa je to na mieste sa pýtať na rozumnú cenu hliníku.Väčšina firiem si myslí že pokiaľ človek uvažuje nad hliníkom je hneď milionár.Robil som si terasu a poviem Vám rozdiely bez problémov od 2000 po 8 tis eur.Aj u hliníku máš rôzne triedy rady okien ako u plaste.Je pravda že vstúpné náklady sú vyššie ako pri plaste ale životnosť je ďaleko ďaleko niekde inde.Max kovanie sklo tesnenie sa vymení ale pokiaľ to budeš mať 100% namontované nemusíš riešiť fasádu omietku ostenie po 30 rokoch ako pri plaste čo by ťa neminulo.
Odpovedať
Profilova fotka
Pridam sa k vam. Prosim vas tenkto ma aj v exterieri a interieri hlinikove spokojny ste a ake mate ????
Odpovedať
Profilova fotka
Pridam sa k vam. Prosim vas tenkto ma aj v exterieri a interieri hlinikove spokojny ste a ake mate ???? @kristinatin dobry den. Moj chlap riesi hlinikove okna od poliakov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, prosim vas o radu, viete mI niekdo poradit medzi hlinikovimi profilmi, ktory je lepsi? rozmyslam medzi Reynaers masterline 8 a Schuco 75 si. popripade Schuco 90 si. Mam naceneny aj penzio 78N, ale co tu citam tak sa jedna o nizsiu triedu kvality, ale cenovo je o 4000 lacnejsi ako Reynaers masterline 8. Schuco mi este nenacenili.
Odpovedať
@21angel Dajte si naceniť aj verziu 78N HI, my sme na náš dom brali z Prievidze- PM Team, pred 7 rokmi, spolu 24 kusov, aj HS portál a nikdy žiaden problém. Jedna z mála vecí, s ktorou nebol v dome nikdy žiaden problém a aj dnes by som sa rozhodol rovnako.
Odpovedať
@stowasser Dakujem
Odpovedať
@21angel tiez odporucam co pisal stowasser mam to iste od rovnakej firmy mame ich 3 rok a velka spokojnost
Odpovedať
Prosim vas, nema niekdo z vas skusenosti s hlinikovymi oknami genesis od firmy profilnet?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?