Hladáme firmu na vonkajšie hlinikové rolety

Ahojte, vedeli by ste nám prosím poradiť firmu na exter. rolety v okrese Prievidza, Ilava, Trenčín a okolie? Dakujeme
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@dafu, to by som aj aj chcela. Zatial som komunikovala len s firmou Romako. Chcem ešte s Cibula žaluzie ....
Odpovedať
@dafu skuste lamelland v trencine
Odpovedať
@123kiko máte s nimi aj nejaké skusenosti? Oslovili sme inu firmu z TN a chcem sa spýtať, aký je rozdiel medzi motormi somfy a nemeckými motormi Kaiser, ktoré nám boli ponuknuté? Vedel by niekto poradiť?
Odpovedať
@elisss54 Ja som práve oslovila len firmu Lomax v PD, ale neviem porozvnať cenové ponuky a ani prácu, kedže nie každý používa rovnaký typ motoru. My chceme elektr. ovladané rolety na spínač.
Odpovedať
@dafu somfy vyrabaju francuzi.. Zaruka 5 rojov a je to najvacsi vyrobca na svete.. Kaiser je nieco co sa predava na webe.. Predpokladam cina.. Este maju v ponuke erte pohony.. Tiez cina
Odpovedať
@dafu skuste napisat ake pohony a kolko mate roliet.. Vypinac nad iste mnozstvo nie je idealna volba
Odpovedať
https://velkoobchod.conrad.sk/trubkov...
Odpovedať
@123kiko Máme CP od firmy Climax a tá ponuka rolety s motorom Kaiser. Píšu že je nemecký. Ale mi by sme radšej rolety s motorom somfy. To nám ponuka firma Lomax. Skor sa prikláname Lomaxu. Ten motor Kaiser sme si pozreli ale nenašla som k nim žiadny popis ani skusenosti, preto sa pýtame. Rolety budu 8ks + balkon.
Odpovedať
Climax dodáva do roliet tiež motory Somfy, Kaiser ale aj Oximo. Pri výbere záleži aj od výšky rozpočtu.
Odpovedať
@silviaadam dakujem, ale nám ponukli len motor Kaiser, aj ked sme napísali že chceme somfy. Tak sme aký je v tom rozdiel, okrem ceny, kedže tieto motory vychádzaju lacnejšie. Ale či su rovnako kvalitné nevieme.
Odpovedať
tak to som prekvapená, nám nacenili Somfy. V podstate Kaiser sú lacnejšie, ale záruka je tiež 5 rokov ako Somfy.
Odpovedať
@silviaadam možem sa spýtať, v ktorom meste Vám dali CP? My máme z TN a dali len Kaiser, je síce výhodnejšia, ale skor sa prikláname k motorom Somfy. Tie nám ponukla firma Lomax, ale je to drahšia ponuka. Climax napísal zaruka 2roky
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pri Partizánskom, M.Uherce.
Odpovedať
@silviaadam dakujem velmi pekne. A už ich máte aj namontované? Boli ste spokojní s CP?
Odpovedať
Montovať budeme až na jeseň-zima, ale riešime to už teraz kvôli prekladom atď. Už projektant nám to zahrnul do projektu. Ale mi to máme blízko, nebudeme hľadať firmu z cez celú republiku. Celú stavbu riešime domácimi dodávateľmi. Ich robotu sme videli po okolí.
Odpovedať
@silviaadam my máme preklady už nachystané. A ako vám to budu montovať? Najprv listy a potom až ked je fasada urobená? U nás v okolí to nikto nemá. My sme z okresu PD. Prepáčte, že sa tolko pýtam.
Odpovedať
Rolety sa montujú naraz aj s vodiacimi nohami. Keď píšete lišty tak neplánujete žalúzie? Tam je iná príprava. Tak to bude najlepšie pre Vás navštíviť ich predajňu. Tam majú všetko vystavené aj rolety aj žalúzie. Z PD to nie je ďaleko, viem že aj tam už robili. My sme bližšie k TO.
Odpovedať
@dafu ja osobne by som 9 roliet riesil na dialkove ovladanie.. Nie je to investici na rok ci dva a rolety maju sluzit mne a nie ja roletam
Odpovedať
Kolko vychadza taka roleta na jedno okno, cca?
Odpovedať
@radoslavc to zalezi od rozmeru farby prevedenia.. Neda sa to presne povedat
Odpovedať
@123kiko okno 150x150 a nebude tam rozdiel 1000eur, zaujima ma ci to stoji 300, 500 alebo 1000 na taketo okno. Nemam ziadnu predstavu, taktiez kde sa montuju tie motory, ci tam budem mat miesto...
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc , cca 420-500 eur..
Odpovedať
@elisss54 potreboval by som to zautomatizovat, aby sa to vzdy vecer zatiahlo - teda nebolo vidiet do domu a naopak cez den nech ide co najviac svetla. Je to tak mozne?
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc , nebavila som sa s firmou konkretne o tejto možnosti, ale myslím, že by sa to malo dať takto nastavit...
Odpovedať
@elisss54 len ma zaujima ake su polohy? tie zaluzie sa vytiahnu a zatiahnu? alebo sa len posuvaju lamely tak ze su zatvorene a otvorene? edit nasiel som taketo: https://www.youtube.com/watch?v=LYYjY... este som videl s pevnejsimi lamelami, len tie neviem dohladat..
Odpovedať
@radoslavc cenu neviem ale pohon je v hriadely.. Nepotrebuje miesto
Odpovedať
@123kiko cize uberie z hornej casti okna?
Odpovedať
@radoslavc to su zaluzie a nie rolety v tom videu
Odpovedať
@123kiko nie je lepsie pouzit vonkajsie zaluzie na motor ako rolety?
Odpovedať
@radoslavc to uberie jedno aj druhe ked je dodatocna montaz..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?