Fúka vám cez nové okná?

Postavené, zabývané a predsa mám problém do diskusie, a to som si myslela, že vás už budem len čítať. Fúka nám cez dvojročné okná! A že fúka poriadne, firma bola pozrela, nastavila ale nič sa nezmenilo. Čo s tým? Tesnenie, či?
Odpovedať
@94 reklamovat
Odpovedať
@atlaska veď už som reklamovala, že už to lepie nebude. Ale mne sa nedá sedieť v jedálni pri okne lebo ťahá na ruku ako fras! A fúka nám skoro cez všetky okná. Ach jaj.
Odpovedať
Profilova fotka
@94 Ake mate okna a ako boli montovane? Su nejake fotky?
Odpovedať
Skúsim ti poradiť, aké sú to okná ?
Odpovedať
@mom3 @housemd noo veľa o nich neviem, dvojsklo máme, montované za 3-4 hodniky na celý dom. Ešte som aj chválila, že aký šikovný. Skôr to chcem riešiť nejakým tesnením. Fúka vyslovene cez okno a hlavne cez to čo sa prvé otvára.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem. Mám jedno okno 5x2,3m, druhé 4x2,3m a nikde nič nefučí. obyčajný plas, 3 sklo. Asi to bude zlá montáž.....
Odpovedať
@94 Drevo alebo plast?
Odpovedať
@housemd plastové
Odpovedať
Väčší výrobca ?Alebo nejaky menší ? Ak sa smiem spýtať od koho sú?
Odpovedať
Profilova fotka
Okná sa dajú nastavovať,prítlak krídla.Aj keď už som videl aj také čo sa nedali dotiahnuť.
Odpovedať
Prikladám foto, keď sme stavali......neviem vylúštiť názov čo je na nálepke. @elenatn Práveže firma pekne zabehnutá, nerada by som zatiaľ menovala. Sú ochotný to riešiť len neviem že ako a hlavne je to trochen rodina, takže tak. @antonmesaros nooo oni ich už nastavovali...ale nepomohlo.
Odpovedať
@94 tak ked si ich reklamovala,mali ich opravit, ak su zle osadene budes mat enormne uniky tepla v zime. Ked ti v reklamacii neopravia pracku nechas to tak a bude prat v potoku? Museli spisat nejaky zapis pri reklamacii.
Odpovedať
Článok sa načítava...
pockaj este zo 2-3 roky, ved je to predsa rodina..medzitym si mozes kupit hrubsi sveter
Odpovedať
Profilova fotka
@94 Mate dom zatepleny? My sme davali spalety aj zvonka cez polovicu ramu okna.
Odpovedať
@mom3 máme zateplené (10cm neopor) @raven77 dobrý nápad !
Odpovedať
ja by som si ich pýtal kompletne vymeniť pokiaľ si ich reklamovala a stále sa to nezlepšilo tak asi ti ich dobre neopravili ak vôbec pri nich boli. Prečo by si si na ne dávala tiesnenie keď sú ešte v záruke a je to povinnosť firmy, ktorá ti ich montovala. Samozrejme počítam s tým že daná firma medzitým nezanikla.
Odpovedať
Profilova fotka
@94 fotografie z montaze okien nemas??? najma ako robili spodok - pod parapetom..... ale ked to zvladli tak rychlo, tak ono to s kostolnym poriadkom asi nebude.... :-S ]-(
Odpovedať
Aj mojej kolegyni fúkalo. Reklamovala a nastavili. Tohoto sa aj ja bojím,máme 2 týždne nové okná.
Odpovedať
Profilova fotka
@mom3 nedas nejake fotos detailov? idealne s prilozenym metrom - kolko ste prekryvali? vdaka//
Odpovedať
Profilova fotka
A ja som dnes s hrozou zistil,ze mi po 1,5 roku od montaze zacalo tahat cez balkonove dvere pri pantoch.Normalne som mal dojem,ako keby bolo mikrovetranie pootvorene.Nastastie telefonat do firmy Realtec,ktora okna montovala a do 2 hodin sme mali doma technika,ktory nieco dosteloval,doladil a je to o5 uplne vporiadku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@yaninca Nemam tu ziadnu fotku, budem musiet odfotit. Ale v podstate ide o to, ze ked ma ram okna 8cm, tak my sme ho prekryli polystyrenom cca 3cm. Niekde bolo treba viac niekde menej. Mierou bolo to, aby vsade zostalo vidno 5cm z ramu. Moze sa aj menej. Nemame to este vsade hotove, lebo na tie okna, kam pojdu exterierove zaluzie, tak tam dame uz taku specialne upravenu spaletu z expandovaneho polystyrenu, ktora ma v sebe drzku pre vodiace listy. Nieco taketo: http://www.ksystem.sk/sk/sluzby/zatep... . Tento polystyren prekryje ram okna a zaroven v nom budu schovane vodiace listy pre exterierove zaluzie. Ale na toto si pockame az na jar, ked sa pocasie umudri.
Odpovedať
Profilova fotka
@mom3 wow,to vyzera dobre..podelis sa s kontaktom na partiu co vam zateplovala?diik
Odpovedať
Profilova fotka
@yaninca Nam skoro vsetko robi jedna partia z Handlovej. Tieto konkretne spalety so zabudovanou vodiacou listou na zaluzie nam dodava chlapik, co robi zaluzie K system. Nasa partia mu uz len spravi vsetku potrebnu predpripravu, aby on mohol nalepit tuto 3-centimetrovu spaletu. To sa potom zasietkuje, zaklebruje a spravi sa finalka. My sme vsade davali 25-centimetrovy sedy polystyren.
Odpovedať
Profilova fotka
@mom3 nemali ste to povodne nejako kombinovat?? inak,celkom by som sa potesila kebyze sa o kontakt na tu partiu podelis..:) odkial ste brali ten eps? diik
Odpovedať
Profilova fotka
@yaninca kuk do IP...
Odpovedať
@zirafak tak to si mal ešte dobre že si natrafil na takú seri=oznu firmu. Väčšina ľudí má skôr negatívne skúsenosti s reklamáciu a tým mikrovetránim ak oto píšeš. V horšom prípade firma, ktorá im okna montovala už ani neexistuje. My máme plastové okná už dva roky a zatiaľ našťastie nijaka reklamácia.
Odpovedať
Profilova fotka
@oondrejj Tak vyberal som osvedcenu a dlhodobo posobiacu firmu a vidim,ze som urobil spravne.Neberiem to dokonca ani ako reklamaciu,lebo som novostavba a tam si vsetko este sada a okna sa odporuca pol roka po montazi dat doladit a ja som to nerobil,takze toto beriem iba ako kozmeticku upravu :-)
Odpovedať
@zirafak to áno. Niet nad osvedčenú firmu. my sme tak montovali kedysi plastové vchodové dvere... Hotová Sodoma Gomora. Reklamovali sme to asi každý mesiac, pretože stále sa objavoalo niečo. Keď som sa popýtal známich všetci mi povedali, že som zle urobil. Nemal som si vraj nechať namntovať plastove vchodové dvere. A presvedčil soms a o tom. Teraz sa mi už však neche všetko nanovo rozbíjať, tak som ich len zatiesnil a nejako zatiaľ držia len dokedy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?