Firma RAKYSTAV

Ahojte strecháči, chcela by som sa podeliť s veľmi zlou skúsenosťou s firmou Rakystav, ak má niekto podobnú dajte vedieť. Ide o zlé zameranie, následne namontovanie atď. Profil Rehau Geneo. Viac cez IP.
Odpovedať
S ktorou pobockou mate zle skusenosti? Uvazujem totiz prave o firme rakystav. Vies (mozes) popisat podrobnejsie problem?
Odpovedať
Zle zamerali okna tym padom, ked ich dobiesli mu seli sme niektore otvory zvacsit.zle zamerali vysky, posuvne dvere dali pod teren, museli ich vyberat a nanovo.zle osadenie skryzene okno atd.je toho viac a pristup majitela no o nicom, komunikacia dobra s pobockou he len realizacia ...uz by som ich urcite nedala
Odpovedať
@zuzvel ahoj okná tiež riešime cez firmu Rakystav, zatiaľ sme vo fáze zamerania, montáž bude niekedy v septembri, potom dáme vedieť bližšie. Vedela by si nám bližšie popísať váš problém?
Odpovedať
my tiež budeme brat od nich okna, ja mam na nich dobre recenzie
Odpovedať
My sme mali tiez dobre ale u nas to onrvili,ako som pisala,zle zameranie,kazde balkonove v inej vyske,upozornili vas na to,ze spalety netreba davat najviac ak 0,5cm,lebo inac otvorite okno len do dvoch tretin nas nie dali sme zaluzie a tie suchaju o spalety, nikto nas neupozornil,ze kridlo je sirsie,pytali od vas projekt domu?u nas sa teraz vyhpvaraju,ze sme im mali dat projekt no jednoducho neodborna firma jedna katastrofa ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte obnovujem diskusiu a rada by som sa opýtala či má niekto ešte skúsenosť s firmou Raky stav či už negatívnu alebo aj pozitívnu. Zvažovala som ich cenovú ponuku no ako to tu čítam tak veru neviem.
Odpovedať
@alkababulka Ahoj, My mame s firmou Rakystav velmi dobre skusenosti.Od komunikacie, zameranie,cenovej ponuky a hlavne celkovej realizacie.
Odpovedať
@alkababulka ahoj,pre mňa čerstvá skúsenosť,takže môžem jednoznačne odporučiť.Pred pár dňami osadené Rehau Geneo,viď album.
Odpovedať
dali moc drahú ponuku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@zuzvel dobre vedieť...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?