Firma na výrobu drevených okien - Košice

Dobrý deň, hľadám firmu z KE a okolia na výrobu drevených okien. Príp. má niekto skúsenosti s firmou Drevsting?
Odpovedať
..........
Odpovedať
????
Odpovedať
Môžeme povedať, že firma Drevsting na výrobu drevených okien bola veľmi dobrá voľba. Poskytli nám riešenie na mieru a podľa dohodnutého harmonogramu nám okná aj namontovali. Kladne hodnotíme aj kvalitu vykonaných prác. Radi ju vrelo odporučíme ďalej.
Odpovedať
@daniel66 Jj s Drevstingom nie zla skusenost. po cca 3-4 rokoch vyskocil problem a v ramci reklamacie sme vybavili...
Odpovedať
Zato podlam mna ta firma nebude nic moc, lebo pravdepodobne nema dostatok spokojnych klientov ze si musi robit pofidernu reklamu na MS.
Odpovedať
Profilova fotka
@daniel66 Hľadať firmu na výrobu okien v svojom okolí nemá veľkú logiku.... tretinu vecí kupujeme z Číny a okná by mali byť spoza humna ?... Slovensko je smiešne malé a okná sa nekupujú na 10 rokov....treba sa poriadne porozhliadnuť....
Odpovedať
@nicearty Videl som ich bilboardy, preto sa na nich pýtam. A z okolia preto, lebo som počul, že ak sa jedná o servisovanie a údržbu, tak firmy z väčšej diaľky nejavia záujem.
Odpovedať
@daniel66 My máme s Drevstingom veľmi dobrú skúsenosť. Spolupracujeme s s nimi už dlhšiu dobu a vždy bezproblémovo. Robili nám drevené okná následne interiérové dvere a vstavané skrine. Vždy nám boli poskytnuté profesionálne služby a všetko za rozumnú cenu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
naši majú od nich okná aj zimnú záhradu, sú veľmi spokojní. my teraz riešime dom, o iných oknách ani neuvažujem, sú síce drahšie ako plastové, ale zas v byte aj vetráme, aj kúrime a aj tak sa pleseň občas objaví. Vzhľadom na to, že som tu na fórach často čítala o nekvalitných eurooknách, radšej objednám u nich lebo viem, že naši sú s tými oknami ok. Otec vraví, že akurát raz za rok ich treba prejsť s nejakým olejom na handričke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?