Fenestra Zlaté Moravce - váš názor na ich ponuku

Pekný deň prajem. Dostal som zaujímavú ponuku od firmy Fenestra Zlaté Moravce. Ponúkajú mi profil REHAU EURO 70 (2 sklo, 2 tesniace, stavebná šírka 70mm). - cena by mala byť okolo 1.600.€ Zároveň majú v ponuke profil REHAU BRILLANT (2 sklo, 3 tesnenia, stavebná šírka 70mm). - cena by mala byť okolo 1.700.€ Zároveň majú v ponuke profil REHAU GENEO 3+ (3 sklo, 3tesniace, stavebná šírka 87mm). - cena by mala byť okolo 1.700.€ Zaujímalo by ma aké máte ale skúsenosti s uvedenými a s uvedenou formou ? Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
1
2
tak za mna urcite profil s 3 tesnenia...
Odpovedať
Profilova fotka
uisti sa či aj realizujú zakázky http://dlznik.zoznam.sk/rychle-vyhlad...
Odpovedať
Tiez by ma zaujimalo, ako je to s Fenestrou. Na jar tu bola diskusia o tom, ze maju problemy. Potom ostalo ticho. V Martine tvorili novu pobocku, tak teraz neviem, comu verit.
Odpovedať
Dnes už treba dať REHAU GENEO 3+ (3 sklo, 3tesniace, stavebná šírka 87mm). Rozdiel cenový tam nieje veľký. My máme takéto okná a sme spokojný. Nám ich dodala Fenestra ZM Havetta. Fenestra mala krátku dobu určité problémy, no už je asi všetko OK. Nám dodali okná v úplnom poriadku a ešte skorej ako bolo v zmluve. Ostatne, fámy sa šíria rýchlo.
Odpovedať
pozri na dlznik .sk a sam uvidis ake maju pohladavky...
Odpovedať
My mame od nich tiez okna. Mame ich ale len od decembra takze este nevieme posudit ci budu dobre. Zatial su :-) S firmou sme nemali ziadne problemy, okna su pekne a tvaria sa byt aj dobre. Jedine, co ma trosku zerie je sklopno posuvne okno, uz by som ho nedavala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme vo fáze hľadania firiem s oknami, posielala som cenové ponuky, ale pri Fenestre som sa zastavila presne kôli tomu, čo napísal @roman77 , že som túto firmu našla v zozname neplatičov. A daj im zálohu......
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si objednali okna cez Fenestru ZM, dodaci termin buduci tyzden. Snad nebude ziaden problem. A co sa zalohy tyka. Vsetky firmy pytali min 70% vopred, u nich to bolo na nas, ze kolko dame vopred.
Odpovedať
My máme tiež z Fenestry ZM p. Hawetta od augusta minulého roka, boli veľmi ochotní, trpezliví (hlavne so mnou :-D), dodanie v lehote, montáž ok. Mali sme reklamáciu, sadli nám terasové dvere a nedali sa zavrieť, hneď na druhý deň ráno boli opravené a naštelované. Takže zatiaľ spokojnosť, dúfam, že to tak aj zostane...
Odpovedať
Profilova fotka
@pavoldubovany dobre čitam 1700e aj za dvojsklo aj za trojsklo? to maju akciu na REHAU GENEO 3+? a ak sa smiem spýtať na kolko okien je ta cenova ponuka a je to cena aj s montážou? aj my chceme od nich brať okna a určite ber REHAU GENEO 3+ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň Opäť po dlhom čase som sem nazrel čo sa píše. Takže k Fenestre , svojim spôsobom je pravda že začiatkom roka mala firma trošku problém. Problémy sú ale nato aby sa riešili , a myslím že majiteľ spravil maximum aby ich vyriešil. Keďže nám okná vyrábajú a na 99% načas tak to až tak neriešim, sem tam sa stane že je obdobie kedy toho zoberú trocha nad rámec a potom to linka nestíha vyrábať. Teraz posledný týždeň a pól to tak bolo že niečo sa montovalo skôr , niečo neskôr. Ale zvládli sme to, momentálne linka robí cca 250 až 270 okien denne. Ľudia sa nemajú čoho báť a keď sa boja nech nedávajú zálohu. Ten kto si chce svoju robotu poctivo spraviť na to nepotrebuje 70% zálohu. PS: ďakujem ľudom ktorý majú okná od nás a takto nás pochvália že sú spokojný , znamená to pre nás veľa.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, v piatok nám montovali okná :-) Rehau Geneo 3+, objednávané vo Fenestre Zlaté Moravce. Zatiaľ môžem povedať, že maximálna spokojnosť, či už pri objednávke okien, pán Havetta nám veľmi poradil, alebo pri montáži. Ja môžem len odporúčať. Pekný deň
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja by som určite odporučal Rehau Geneo 3 +, nakoľko teraz nič iné ako 3-sklo sa už ani neoplatí uvažovať, + 3 tesnenia a 87mm stavebná šírka, lepšie tepelno-izolačné vlastnosti za rovnakú cenu ako 2-sklo? nie je o čom. Hoci by si aj niečo doplatil, ale už sa oplatí zainvestovať. Čo sa týka Fenestra ZM, netreba sa báť, určite dodávajú, nám v piatok okna dodali. Na každého sa nájdu nie len dobré ale i zlé referencie, ale to je konkurenčný boj.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@stanka409 Ahoj nevedela by si mi dat kontakt na pana Havettu? konecne pocujem nejake nove recenzie a kedze nam dali najlepsiu ponuku asi zoberieme aj mi od nich. A kovanim problem nie je?
Odpovedať
caute,takze ja mam s fenestrou tie najlepsie skusenosti.Mam okna v dome aj dvere geneo a som maximalne spokojny,jednanie,domontovanie a parapety domontovane v dvoch dalsich fazach na moje zelanie plus sietky.Nebol problem s terminom,ani s nicim insim,maximalna spokojnost,Jednoznacne odporucam geneo a fenestru Zlate moravce.sefuje tam pan Havetta,ktory ma 100 percentny pristup.Tak sa spravne rozhodnite.
Odpovedať
cislo na Havettu je:0917330208.To ze som odpovedal na dalsi dotaz a dal cislo je fakt ich perfektny pristup.Mal som na stavbe domu aj hajzlov,ktorym nic nehovoria terminy a ine dolezite veci,ich pripad je opacny,tak nech sa im dari.
Odpovedať
Profilova fotka
@sany944 Uz ti odpovedal berco, ale ja som pisala mail na obchod@fenestra-zm.sk a on mi potom volal. Ak mozem poradit, komunikuj s nim, vyzna sa, nam velmi poradil. Este nebyvame, ale co chodime do domu, zatial sme nemali ziaden problem, ci s dverami alebo oknami. Co sa mi velmi paci je, ze mame velke francuzske okno 2000 x 2430, bez stredoveho stlpika, co mi inde nutili dat. Plus terasove dvere, rozmer ako francuzske okno, a tiez nema stredovy stlpik, otvoria sa obe kridla dokoran. Co je super. Pekny den, ahoj
Odpovedať
Ja som bral okná od Fenestry ZM bez zálohy, dodali ich presne na dohodnutý termín. REHAU GENEO
Odpovedať
My sme tiez brali od nich, boli sme mimoriadne spokojni s predajcom, p. Havettom, vsetko nam krasne povysvetloval, povenoval sa nam do maximalne moznej miery, nestrela som sa este s takymto pristupom, kiezby boli vsetci predajcovia takyto. Tiez sme si davali 3skla, vyroba cca mesiac, instalacia tiez super a rychla. Co sa tyka zalohy, nam povedal, ze je to na nas. Ja odporucam, co sa tyka kvality, su naj na trhu a v porovnani s inymi ponukami tie ceny boli skoro rovnake, avsak nevedeli poskytnut to co sme ziadali ako Fenestra. A p. Havetta naozaj poradi, mi sme povodne chceli ine okna, drahsie, pasiv, ale doporucil nam nieco ine, nesiel len za tym, ze predat co najdrahsie, ale aby splnali ucel presne taky ako sme chceli, cize pasiv by bol pre nas zbytocny.
Odpovedať
my sme dlho vahali, ze od koho objednat a nakoniec sme sa rozhodli pre fenestru a ich GENEO 3+ boli sme v ich pobocke v Bratislave - v Raci, maju tam kopec vzoriek na vyskusanie. dali sme si urobit ponuky aj inde, ale ked sme si porovnali parametre a cenu, tak sme uz nemali dovod vahat. buduci tyzden nam ich montuju, tak dam vediet, ako sme dopadli..inak aj na funku mali nedavno reklamu, tak asi nemaju problemy, ako sa o nich pisalo :) drzim palce vsetkym stavitelom :)
Odpovedať
Profilova fotka
@berinka42 dakujem velmi pekne za vasu skusenost. Som rada za pozitovne ohlasy, fenestra nam dala najlepsiu ponuku preto som sa bala ci to nebude na ukor kvality ale vyzera ze maju vsetci len dobre skusenosti. Cakam este na par ponuk od znamej a ak nepodlezu cenu berieme Fenestru :) brali ste aj vchodove dvere? Ak ano s nimi ste ako spokojny?
Odpovedať
Profilova fotka
@janka0001 dakujem aj vam za info, prosim dajte mi potom prosim vediet ako dopadla montaz ci bolo vsetko ok :) mozte mi rovno aj IP poslat :)
Odpovedať
tiež sme si dali robiť ponuky viacerým firmám, ale aj ked neboli najlacnejší dali sme si z Fenestry ZM od Havettu. okná a dvere Geneo 3+. s kvalitou aj s prístupom firmy sme spokojní. jeden fix praskol, ale prišli vymeniť sklo a všetko ok. môžeme ich len odporúčať
Odpovedať
Profilova fotka
pridavam sa s pozitivnou skusenostou ....
Odpovedať
@sany944 brali sme aj vchodove, maximalna spokojnost. Dokonca p. Havetta nam bol ukazat rozdiel medzi zdviznoposuvnymi a vyklopnoposuvnymi dverami, jedny u neho doma, druhe u brata na dome, akoze pristup na urovni, so vsetkym nam poradil.
Odpovedať
@sany944 dobra ponuka nie je vzdy ta ktora je najlacnejsia...sam viem /a nanestastie na nasom dome/,ze aj dobry vyrobok ked zle namontuju tak je vysledok katastrofa... mali sme fenestru ako cislo 2 a teraz mi je luto, ze sme sa rozhodli pre INCON...
Odpovedať
Profilova fotka
Spolupracujeme s p. Havettom, dodávajú nám okná na naše stavby. Komunikácia OK, termíny dodržuje, montáž OK. Môžem odporučiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@dobrydom SUper dakujem za info :) idem rovno poslat ponuku :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobry den, dovolte mi podelit sa s Vami o skusenosti so spol. FENESTRA. V prvom rade ma pozitivne prekvapil pristup konatela-pana Havettu po obdrzani mojej poziadavky na zameranie a nasledne nacenenie. Oproti inym spolocnostiam, ktore iba prijali moj dopyt (niektore sa ani neunuvali prist na stavbu) mi bol konatel spolocnosti stale k dispozicii a vzdy promptne reagoval na moje otazky. Kedze bola moja poziadavka na okna troska atypicka, mi viacere spolocnosti ani neodpovedali, resp. asi nevedeli zaslat ponuku podla mojich predstav. Iba pre predstavu, jednalo sa okrem standartnych franc. okien a vchodovych dveri aj o zasklenie otvoru o rozmere 9,5 x 2,8 metra, ktory dokazali zasklit troma 290 kg sklennymi tabulami so zdvizno-posuvnym systemom od SCHUCO, presne podla mojich predstav (ine spolocnosti ma chceli presvedcit, aby som od tejto poziadavky ustupil a predeloval tuto plochu na mensie casti). Po najlepsej cenovej ponuke, profesionalnom jednani, dodrzani vsetkych terminov som bol v neposlednom rade nadmieru spokojny s instalaciou a fungovanim ludi na stavbe. Za mna vsetko OK, a som rad, ze som sa rozhodol pre tuto firmu
Odpovedať
@radoslav5 myslím že si ani nemohol urobiť lepšie že si si dal schuco , je to top v Európe. majú najlepší profil a hlavne kovanie a o tom havettovi som tiež už počul , údajne sa vyzná chlapík.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?