Farebne jadro plast okna??

Nemá prosím niekto fotku hnedeho ako aj karamelovaho jadra okna u profilu rehau (synego/geneo) . Vyberame okna a neviem si to predstavit. Niektore firmy nelaminuju jadro, niektore laminuju lubovolnou laminaciou s vymenou gumiciek-tesnenia (za priplatok) a niektore maju profil hnedy, pripadne karamel (bez priplatku). Vdaka za foto / nazor ci laminovat jadro alebo nie - hrozi odcerovanie? Ako vtzera kombinacia karamel/ hnede jadro s laminaciou orech/ dub ...dajte fotky ak su. Nazory tiež.diky
Odpovedať
@planer380 Dobry den,vyriesili ste daco? Prave som s hrozenim zistil ze pri obojstrannom antracite mam mat biele jedro. To kde sme? r. 2017 a toto? Jedna sa o rehau Geneo...
Odpovedať
@jojkolenka A to si nevedel, že sa nefarbia celé profily? Že sa iba laminujú? Teda že farba je iba na povrchu, vnútri je profil biely? Je len málo výrobcov, ktorí robia aj inú farbu jadra, ako bielu. Pr výbere okien som sa s tým stretol iba u jedného profilu - Winergetiv premium. Aj to len v hnedom prevedení, ktoré sa opäť laminuje inými farbami. Podľa vrchnej farby sa použije buď biele jadro, alebo u drevodekorov to hnené. A myslím, že aj Rehau geneo má hnedé jadro profilu. Nikto ti nevyrobí celý antracitový profil (aj zvnútra).
Odpovedať
@chrobak7 nie nevedel,dodávateľ neupozornil. A nie je pravda ze to nikto nevie. Plast-mont laminuje aj vnútro. Plus este jedna firma ma colorfull verzie. Možno profil co píšeš.
Odpovedať
@jojkolenka Aha, zle som to pochopil. Ja som myslel, že vnútro profilu (materiál - celý ten plast), nie profil z tej vnútronej strany - pod krídlom okna.
Odpovedať
@jojkolenka @chrobak7 Napriklad Slovaktual ma aj cierne jadro, tzn. nie len laminovane ale kompletne cierny plast.
Odpovedať
@danculd NO volal som tam dnes a nema. Tiez len biele alebo hnede...
Odpovedať
@jojkolenka Hm, to je divne, asi nieco zmenili lebo ked som objednaval okna v 2015 od Slovaktualu, OL Pasiv, tak mi nukali biele jadro a cierne jadro. Drzal som ich aj v ruke pre porovnanie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?