Farba okien

Ahojte, hľadám inšpirácie na bledo hnedé okná. Možno niečo ako sheffield oak ale môžu byť aj iné. Máte prosím niekto? Ak sa dá poprosím foto ☺️ Je lepšie dať do interiéru tiež farebné okná alebo len biele? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Co sa tyka interieru, tak ja som za biele. Zvacsa nechavaju ludia teraz uz aj len biele steny, tak to podla mna lepsie ukaze. A ked sa rozhodnes vymenit zariadenie interieru niekedy, tak sa nemusis trapit tym, ze to nepasuje k oknam.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od whitema:

Co sa tyka interieru, tak ja som za biele. Zvacsa…
@whitema My to tak tiež zatiaľ plánujeme spraviť. Uvidíme, keď príde na vec 😀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od romy_r:

Ahojte, hľadám inšpirácie na bledo hnedé okná. Mo…
@romy_r Ak sa ti páči Sheffield oak, tak môžeš skúsiť aj niečo podobné, ako natural oak alebo blond oak tie sú také svetlé, jemné, a dodajú tomu takú útulnosť. Okná v tejto farbe môžu perfektne ladiť s moderným interiérom, ale aj s tým rustikálnym, ak to máš v pláne. Biele okná sú take univerzálne, no takéto drevené okná mi prídu viac in a špeciálnejšie 😄
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od whitema:

Co sa tyka interieru, tak ja som za biele. Zvacsa…
@whitema tak to je taka univerzalna ta biela, ale zase tie drevene jemne odtiene tiez nemusia posobit zle. Ked si to k tomu aj doma doladis nech to vyzera komplexne ako celok to byvanie.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od voka13:

@whitema tak to je taka univerzalna ta biela, ale…
@voka13 Akoze ano, len potom sa jedneho pekneho dna rozhodnes zmenit nabytok a s oknami co.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od voka13:

@whitema tak to je taka univerzalna ta biela, ale…
@voka13 Urcite nie, to som nepovedala, ze ine odtiene by vyzerali zle. Ale to bol proste moj nazor, ja som naklonena tym klasickym.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?