Odpoveď na príspevok od whitema:
Co sa tyka interieru, tak ja som za biele. Zvacsa… @whitema My to tak tiež zatiaľ plánujeme spraviť. Uvidíme, keď príde na vec 😀Odpoveď na príspevok od romy_r:
Ahojte, hľadám inšpirácie na bledo hnedé okná. Mo… @romy_r Ak sa ti páči Sheffield oak, tak môžeš skúsiť aj niečo podobné, ako natural oak alebo blond oak tie sú také svetlé, jemné, a dodajú tomu takú útulnosť. Okná v tejto farbe môžu perfektne ladiť s moderným interiérom, ale aj s tým rustikálnym, ak to máš v pláne. Biele okná sú take univerzálne, no takéto drevené okná mi prídu viac in a špeciálnejšie 😄Odpoveď na príspevok od whitema:
Co sa tyka interieru, tak ja som za biele. Zvacsa… @whitema tak to je taka univerzalna ta biela, ale zase tie drevene jemne odtiene tiez nemusia posobit zle. Ked si to k tomu aj doma doladis nech to vyzera komplexne ako celok to byvanie.Odpoveď na príspevok od voka13:
@whitema tak to je taka univerzalna ta biela, ale… @voka13 Akoze ano, len potom sa jedneho pekneho dna rozhodnes zmenit nabytok a s oknami co.Odpoveď na príspevok od voka13:
@whitema tak to je taka univerzalna ta biela, ale… @voka13 Urcite nie, to som nepovedala, ze ine odtiene by vyzerali zle. Ale to bol proste moj nazor, ja som naklonena tym klasickym.