Farba hlinikovych okien

Zdravim, zamyslame nad kupou okien plast hlinik. No antracit ciernu nechceme. Mate niekto foto domov/okien v inej farbe?
Odpovedať
@mia576 ja mam sice plastove, ale tiez som nechcel klasicky antracit. Pri rozhodovani som zvolil antracit metbrush, vyzera to paradne. Svetle farby som moc nechcel. Toto je trocha taky kompromis da sa povedat
Odpovedať
Profilova fotka
Preco nechcete tuto farbu? Ze je to uz moc tmave?
Odpovedať
Profilova fotka
A fasáda bude aká?
Odpovedať
@mia576 ahoj, my máme RAL8019, taká čokoládovohnedá je
Odpovedať
Ja chcem dať odtieň- deep bronze ale našla som iba jednu firmu, ktorá má také niečo v ponuke a vyrába len plastové okná tak neviem :/
Odpovedať
@chilim akurat pozeram ten odtien a mas pravdu v hliniku som ju zatial nenasiel
Odpovedať
Ale ved antracid nie je uplne cierna.
Odpovedať
Profilova fotka
@sykorka75 asi ze je to uz otrepane? Vidiet novostavbu s inymi oknani ako antracitovymi je momentalne rarita. Hlinik antracit ok ale ludia si davaju velke plastove antracitove okna. To mate ako s autom tmavej farby, pri klimatickych zmenach,ze zima je uz bez snehu a leto v pohode 38stupnov, by som volila auto svetlej farby.
Odpovedať
Hlavne záleží akú máte predstavu o fasáde a interiéri... ja preto hľadám nejakú unikátnejšiu farbu lebo všade len antracit alebo biele, poprípade drevo lenže zas nechcem mať tisíc odtieňov dreva 😄 ak nájdete nejakú firmu čo robí vo farbe bronzu alebo medi povrchovú úpravu- šup sem s ňou 🙂 moja idea je biela fasáda, kamenný sokel a miestami obklad z dreva- k tomu by pasovali také farby aké zháňam... interiér bude ladení do neutrálnych farieb s prírodnými prvkami.
Odpovedať
tak fasadu chceme bielu, vchod oblozeny sivym kamenom. o oknam sme mali predsravu ze dekor dreva nieco svetlejsie, n
Odpovedať
no pri hliniku netusime, nakolko tie okna su potrebne pretoze mame velke zatahovacie okno na terasu
Odpovedať
@mia576 My mame tmavo sedu DB 703, kamaratka stredne sivu cislo 9007. Ale podla mna by Vam najlepsie pasovali okna vo farbe toho obkladoveho kamena, kedze fasada bude biela a este pouzijete aj drevo.. nech to nie je zase moc prekombinovane. Z tych sivych alebo sivohnedych farieb sa da vybrat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Okna vyber podla fasady alebo zvol fasadu aby okna ladili. Vo fotoalbumoch mas vela inspiracie
Odpovedať
Profilova fotka
@San Sandra to mi nenapadlo veru, ale tak co no, teraz je to taky boom. O rok o dva pride zase nieco ine, co bude mat pomaly kazdy druhy doma.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?