Existujú antracitové pánty k vchodovým dverám?

Ako vam dodavatel ponukov farebne panty nam tvrdi ze v antracite nam ich nevie dodat :(
Odpovedať
Profilova fotka
@zuza7a neviem ci v antracite existuje. Robim vo vyrobe plastovych okien a zatia som videla, ze chalani nahadzuju len cierne. Teda myslim k takejto farbe
Odpovedať
@zuza7a My sice este nebyvame, ale panty mame v antracite na oboch vchodovych dverach, prvykrat pocujem, ze byvaju aj ine.
Odpovedať
@zuza7a Kovania resp. hlavne panty od vsetkych vyznamnych vyrobcov Schuco, Siegenia,... sa dodavaju v 3 zakladnych vyhotoveniach: biela, cierna a voml(taky strieborny anodizovany povrch). Samozrejme, ze na zakazku sa to da nalakovat hocijako si klient praje. Bud vyrobca vasich dveri/okien, poziada priamo dodavatela kovania napr. Schuco o taky Ral odtien alebo si najde priemyselnu lakovnu vo svojom okoli napr. pri Ziline a tam to da na zakazku nalakovat. Treba, ale ratat s tym, ze sa jednak predlzi doba dodania pantov a tym aj celych dveri/okien +bude to za vyssi priplatok. No, ale kedze vsetci dobre vieme, ako to cele funguje na Slovensku, tak podnikatelia radsej volia cestu mensieho odporu a radsej vam povedia, ze sa to neda, alebo nejaku podobnu kravinu,len aby sa s tym nemuseli srat a mali vas cim skor z krku. A presne tento isty postup plati aj pre klucky.
Odpovedať
Profilova fotka
..to ma ani nenapadlo.. poviem ti ked nam dodaju dvere, tak tyzden-dva cca, no fakt ma taka otazka nenapadla, ja viem len tolko ze okna sme dali plastove antracit a zvnutra budu biele :-/ to som tiez bola prekvapena
Odpovedať
Nemam lepsiu foto (staviame na dialku), nase dvere su zvnutra taketo (vyrobca je Hesta).
Odpovedať
Vsetkym velmi moc dakujem za info , objednavka bola Slovaktual som velmi sklamana z nich.
Odpovedať
@zuza7a tak ako napísal "maniacus" dodávatelia okien a dverí ponúkajú obyčajne len 3 možnosti farieb, s ktorými sa snažia pokryť všetky dezény dverí aké existujú. Nie všetci, menší sú akčnejší, lebo aj u nás sa dajú zohnať pánty vo farbe antracit (na plast.dvere napr.f.BOPAL), alebo sa dajú prelakovať v hocijakej autolakovni. Nemusí to ani tak dlho trvať. Obyčajne hliníkári to majú viac zladené ako plastári. Ale niektorým sa nechce s tým zabávať. Potom to tak aj vyzerá, že pánty sú na dverách ako päsť na oko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?