Dvere od GAVA plastu

Ahojte, práve s manželom riešime vchodové dvere do domu. vybrali sme si dvere od GAVA plastu, výplň HPL viď obrázok. Chcem sa opýtať, či máte niekto skúsenosti s týmito dverami, resp. akých iných výrobcov by ste mi odporučili. Budem rada za všetky názory, moc mi to pri rozhodovaní pomôže. Ďakujem.
Odpovedať
dvere máme od hesty ale výplň je z gavy a spokojnosť
Odpovedať
Ďakujem za odpoveď, my plánujeme dvere buď od Fenestry alebo Slovaktualu a výplň GAVA.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame vsetky okna od Fenestry a takisto vchodove dvere (2ks) s vyplnou GAVA. Sme spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivulka78 tiez mame Fenestra + GAVA http://www.modrastrecha.sk/blog/majko...
Odpovedať
mi mame presne ako pise @gemini06 ...hesta+gava :) su perfektne
Odpovedať
Ďakujem Vám za odpovede. Čakáme ešte na cenovú ponuku od Slovaktual-u a uvidíme. Od Fenestry už máme ale na iné dvere ( iný vzor ) ale asi nakoniec dáme tieto. Jednoduché a pekné. :-)
Odpovedať
keď dvere tak REHAU čiže Fenestra a pod. ja by som určite nešiel do ALUPLASTU čiže Slovaktual, Noves a dalších milion predajcov....nemám s aluplastackymi dverami dobré skúsenosti ..... to je však len môj názor a skúsenosť
Odpovedať
Ja privítam všetky Vaše názory, budú pre mňa užitočné.
Odpovedať
Ešte by som Vás poprosila o radu. Neviem aké sklo zvoliť do svetlíka a do stredu dverí. Chcem, aby to chodbu trochu presvetlilo, aby v nej nebola tma. Ale zasa, aby nás od vonka nebolo vidno. Ďakujem vopred za každú radu.
Odpovedať
my mame bocny svetli+horny svetlik+vo vyplni rovnake sklo nazyvane ako "dubova kora" - skus si to dat do google - mame to presne z dovodu ako pises ty - aby cez to preslo svetlo a nebolo nas vidno ( vecer ked sa dnu svieti tak z ulice vidno len taku rozmazanu postavu...je to fajn)
Odpovedať
GAVAplast je dobrý výber.Neviem akú máte hrúbku výplne,ale pri väčších hrúbkach (od 36mm vyššie) sa odporúča dať tzv.jadro F.Dá sa o tom dočítať na ich stránke.Toto jadro znižuje výrazným spôsobom sily,ktoré pôsobia na dverné krídlo pri namáhaní vzniknutom teplotnými rozdielmi.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivulka78 ja mam tiez sklo "dubova kora".
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Presne ako píše slavikjs, Jadro F odporúčam. V oknárskej skupine je štandardne pomenovaná dverná výplň ako GAVA. Takže tak :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?