Dvere Hi-Sec

Ahojte. Po nedelnajsej akcii chceme davat dake bezpecnostne dvere+alarm. A tak rozmyslam ake dvere.Davat nieco ako Adlo alebo Sherlock asi nema velky vyznam-kedze sa jedna o dom a mame plastove okna bez mrezi.A tak rozmyslam nad dverami Hi-Sec....dvere+zarubna+montaz vychadzaju na 370€....len ci nieco aj vydrzia.... http://www.doormont.sk/bezpecnostne-d...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Takze dvere mame a aj alarm a dovolim si povedat,ze aby to otvoril daky zlodej,tak by sa narobil.No po otvoreni by ho privital alarm....dvere su myslim z 2-3 mm plechu na dolezitych miestach zosilnene aj joklom a panty su schovane....je to 15 bodovka a v stene su na PUR pene a 8 ks srobov 10x180mm.....to uz skor niekto rozbije okno:)Alebo rozobere strechu....ak mu pes neodhryzne daku koncatinu-momentalne krmeny na spikovych kostiach.Ked som videl ako to hryzie,tak ma az striaslo....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Dobrý večer mcdog,sprostredkuváva firma hi sec bezpečnostné dvere aj bez montáže?,pretože sa rozhodujem medzi dverami,dakujem vám za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@mcdog Dvere nemaju ani 1mm a uz dva krat ich zlodej otvoril srobovakom za bieleho dna + vykradli byt. Kvalitne plastove dvere su lepsie ako tieto cinske dvere..
Odpovedať
@ujokamil no tak nase maju urcite hrubsi plech....to mate tie z baumaxu ci obi?
Odpovedať
@mcdog Ako vies, ze maju hrubsi plech? Maju vobec nejaky bezpecnostny certifikat?
Odpovedať
@danculd lebo ich mam porovnane.Apropo,kby niekomu vazne ide o vykradacku,tak rozbije okno a je....alebo sa preseka cez strechu...podstatne je,ze tie dvere nevylomis ako plastove alebo ako obycajne drevene... Inak viem,ze tu v NR vyradli chlapika na 5 poschodi s bezpecnostnymi dverami Sherlock tak,ze preliezli cez suseda balkonom:)
Odpovedať
@mcdog Najoriginalnejsie dvere od Hi-sec s nalepkou a fakturou hi sec.. su to smejdy z ciny. Ked niekomu naozaj ide o vykradacku, tak ich otvori srobovakom, a ked nie srobovakom a mal by fakt chut, cas a klud, tak sekerou priamo cez stred dveri.
Odpovedať
@danculd Maju certifikat triedy 1, proti vykopnutiu.
Odpovedať
ako to maju taketo dvere s tepelnou izolaciou a rosnym bodom? ak to nemaju dobre poriesene, tak sa bude voda kondenzovat z vnutornej strany dveri, pripadne rovno vnutri nich.
Odpovedať
možem poradit toto https://www.kruzik.cz/sortiment/dvere... jeden pan mi ich doporučil a tiež nám budu dávať dvere, vrata do garáže a branu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@philipz tiez by som sa rad dopracoval k odpovedi nakolko je tam mineralna vlna ktora vo vlhkom prostredi zacne hnit a vlna prestane izolovat. Je jasne ze tam bude vznikat kondenz otazka je ako je to proti tomu osetrene. Bral by som radsej s EPS ale to ma malokto resp. dost draho.
Odpovedať
na kolko vyjdu take bezpečnostne dvere spolu s alarmom?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?