Drevo hliníkové okná ponuky

Ahojte mám nacenene tri firmy a potrebujem vaše skúsenosti a rady ohľadne ceny, vyjednávania/ koľko % sú ochotné ísť dole/ a samozrejme referencie. Takže rozmery okien sú HS 2.7m, fix 2x2,7m fix 2,3m 1x fix1m 2x 2,5 m balkónové otváranie,1x 2m balkónové otváranie, 1x 1m balkónové otváranie , 4x 1000x600/technické miestnosti/ 1x 2600x600 všetky veľké okná majú výšku 2,5 m. Firma Mintal cena 24tis. Profil future line88 HS kalene skla ,panorama. Firma Drevár cena 29tis profil rama classic 66 HS skla kalene a ecomax ultra. Firma Kunaj cena 19tis . Profil DH 92/108 HS skla kalene,panorama,skryté kovanie. S Kunajom som už vyjednávala cenu a zľava je 6tis. Mintal a Drevár dali tie panoramatické skla na Fixi. Prosím poraďte !! Dik
Odpovedať
Profilova fotka
@soboli ked si zozapadu skus cechov, prazak , janosik, slavona,, na svk umna vyhrali, mintal a mirador, pomer cena vykon, komunikacia ,podmienky vsetko :) ale zatial ich nemam objednane tiez sa chystam nieco zjednat :) a kunaj mi daval zlavu keby som vyplatilcelu sumu dopredu,,ale to daju asi vsetci ,, do nejakych 5 %, ja to vymenit zato aby som mal vsade , fix a nie cink, ked som s drevarovcami, rozpraval na connecu, tak mi slubili ze mi daju 1000 dole, ze im mam napisat ,, a urobili novu ponuku este o 1000 drahsiu :)
Odpovedať
Máme od Mintála... veľká spokojnosť.. celková zľava 6%. Práve som to tu niekomu písala, my sme navštívili priamo výrobu Mintála, kde sme mali priamy výklad z výroby:)...mali sme cca 6 ponúk, ceny cca podobné,. máte dosť vysoké HS... my tiež tak, výber trval niekoľko týždňov, myslím, že ušetriť sa dá naozaj na tých FIXoch a sklách... držím palce vo výbere, lebo ja beriem tieto okná jednak ako veľký skvost a neplánujem ich meniť:) tak uvidíme:)
Odpovedať
Mozem sa spytat? Oslovili ste aj Makrowin a Hoblinu? Celkom by ma zaujimala ich cenova ponuka. Diik
Odpovedať
@kreola ahoj Makrowin sme oslovili a cena bez vyjednavania 25 tis. profil Makrowin clasic ,kalene sklo na HS portal . niekto tu na MS pisal ze maju najslabsi ram. Oni jediny ma uz nekontaktovali
Odpovedať
@soboli Ahaaa, dakujem, lebo inac ich dost chvalia. Este ma napadla Vekra - vraj tiez su dobri. Nie je jednoduche vybrat :-).
Odpovedať
@martinamartina2 ahoj Mintal je aj moj favorit, len tam bude tazke vyjednavanie. aj ty mas velke presklenenia? nas odhovaraju ze to bude tazke a dnes som dostala nacenenie aj od Prazaka a tie kalene skla potrebuju nejaky test inak sa moze stat ze v buducnosti exploduju! tak neviem zacinam mat z toho hokej ;-(
Odpovedať
@kreola no to je pravda jednoduche to nieje. Len neviem ci som sa nedostala do nejakeho kolotoca a uz neviem co je realita ....tie ceny su nehorazne!!!
Odpovedať
@soboli No ved aj ja pozeram, arch. nam hovoril, ze na nas dom, okna drevohlinik Mintal nas nemozu vyjst viac ako 12-13 tisic. Teraz mam pocit, ze to podcenil :-//. Ale nedavali sme si este robit rozpocty, ved sme este ani nezacali stavat :-D. Drzim Ti velmi palce, aby ste dobre vybrali okna :-)
Odpovedať
@kreola tak ja mam nacenene od architekta hlinikove okna za 21tis. a som v soku ze drevohlinik ma taketo ceny. my mame velke tie plochy 56m2. vies my povedat kolko mate vy? pre porovnanie Dik :-)
Odpovedať
@soboli fuu, plochu na m2 neviem, ale idem to skusit vypocitat :-))
Odpovedať
@soboli velmi velmi hrubym odhadom a bez vchodovych dveri je to cca 36 m2
Odpovedať
@soboli hej máme cca š5xv2,6.. HS portál ide krásne lahunko, ale je pravda, že sme ich rozdelili na 2 FIX a jeden posuv... asi by som Vám odprúčala osobné návšetvy... u nás to rozhodlo. P. Halčin je veľký profesionál a dôraz kladie na každého jedného zákazníka...držím palce pri výbere:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@soboli my máme od MakroWinu. Vtedy nás iba oni pozvali do výroby. Ale myslím že teraz je viacero výrobcov s kvalitnou prácou. Zatiaľ vždy keď sme niečo potrebovali, hneď sa nám aj venovali. Dokonca nám dodali aj sklenené zábradlie a tomu sa nevenujú.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinamartina2 @jaro113 mozem sa opytat, stalo sa vam ze ak ste dali nacenit okna, dajme tomu v januari , a potom priklad ste ich zrejme kontaktoval neskor ako bola platnost ponuky. (lebo vecsinou pisu cca mesiac) dajme tomu o pol roka ci bolo nacenenie rovnake alebo sa ceny lisili?
Odpovedať
@jblaze prevažne si vedú databázu cenových ponúk. Teda si priradia meno a mesto k ponuke. Možno by bolo vyskúšať zmeniť meno, mesto a mail a vyžiadať si rovnakú ponuku. Či by sa cena zmenila. Neviem, vtedy som to neskúšal, ale mal som asi 10 ponúk.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaro113 ja nepatram po nizsej cene mne cena vyhovuje len mam skusenost S drevarom, v janurai som im daval nacenovat okna, a na conecu ked som s nimi rozpraval tak vraveli ze im mam poslat esteraz popisat im co sme hovorili a ze mi spravia lepsiu ponuku ,, no zaujimave bolo ze bola o 1000 vyssia a vsetky polozky boli o cosi drahsie aj montaz aj cena za montazny material vsetko..tak teraz neviem ci oni dvihali ceny ci,, je to kvoli sezone ,, ci vsetci dvihali ceny
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam smartwin od Hobliny a velka spokojnost., Vyzeraju famozne, maju okna certifikovane aj pre pasivne domy, pristup majitela bol vzdy bez vyhrad, dokonca okna aj montoval co mi bolo mimoriadne sympaticke. Mimochodom blowerdoor test neodhalil ziadnu chybycku osadenia.. Urcite ich oslov. Ja ked som vyberal nic lepsie na trhu nebolo a to som mal vo vybere makrowin, slavonu, internorm a pod... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@soboli 56 m2 tipujem zlahka cez 30.000... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@abobo ja by som chcel mat smart win od hobliny,len som kus daleko len doprava 1500 :( ale zato 30.5 m2 2x hs portal 18 000.to nieje tak zle len o 40% viac ako konkurencia
Odpovedať
@jblaze ahoj, my sme vyberali okná tiež dlhšie, ale rátali sme s cenou, ktorú nám dali v ponuke +- zľava, ktorú sme sa snažili získať.
Odpovedať
Profilova fotka
@jblaze pre mna bola cena tiez dolezita ale nebola najdolezitejsia... Okna tam budem mat min 20 rokov tak som chcel vybrat tie krtore sa mi zdali najviac prepracovane. HS portal ma Smartwin dokonale zmaknuty. Pri blowerdoor teste u brata sa nenasla ziadna netesnost, co by si ocenil v zime... ;-)
Odpovedať
@abobo ahoj no ponuky mám od 19-29 tis len ja veľa špekulujem čo sa týka panorámy a profilov. Ale asi zoberiem od Kunaja zatiaľ najlepšia ponuka. Ich profil sa mi najviac pozdava 92/108 .No je to umenie vybrať a neprepalit to s cenou!
Odpovedať
@jblaze čo sa týka Drevara moja skúsenosť najvyššia cena a najmenší záujem!
Odpovedať
@jblaze Hoblinu máš nacenenu na 18?
Odpovedať
@martinamartina2 Ahoj stále som neuzavrela ani Mintala len Halcin mi dáva najvyššiu zľavu 6% čo je pre mňa malo. Čo sa týka HS portálu je u mňa len otváracia časť/posuv/ 2,7 m a nechcem to deliť
Odpovedať
@kreola tak držím palce. Treba tvrdo vyjednávať ,ponuky robia spôsobom že niekto sa chytí na prvú a niekto ich tlačí ale vedia dať aj 30% dole ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@abobo ale jasne ze nejdem po cene, mam CP aj za 7 000 :D a to som pytal od nich vykresi tak ani nechci vidiet :D, ale zas na zlato nemam a zlata stredna cesta sa hlada tazko ale da sa najst :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?