Drevene vchodove dvere

Zdravim, Viete niekto odporucit dobru firmu na bezpecnostne drevene dvere do rodinneho domu za dobru cenu? Dvere + svetliky. Okolo akej sumy ste sa pohybovali vy co ste to nedavno riesili? Dakujem za kozdu radu a odporucenie.
Odpovedať
mame drevohlinikove, ale to asi nehladas. V tejto suvislosti mi napadlo len tolko, ze ked sme sa u niektorych vyrobcov pytali na bezpecnostne vstupne dvere do domu, tak nam povedali, ze zlodeji v rodinnych domoch chodia cez okna a nie cez vstupne dvere 🙂. Neviem nakolko je to pravda 🙂
Odpovedať
@kreola toto je pravdou, pri bytoch je to ine, tam sa oplati aj do drahsich bezpecnostnych dveri zainvestovat, ale pri dome je to trosku ine, tam fakt skor cez okna, mam kamarata, ktoreho tak cez terasove okno vykradli.
Odpovedať
@dam768 sak toto .. byt je ina kategoria, vacsinou je to jedine miesto vstupu pre zlodeja (ak neratam prizemie, hromozvody, alebo zlanovanie zo strechy 🙂 ). Ale pri rodinnom dome zlodej vstupuje niekde zo strany, kde ho je najmenej vidiet... zrejme sa mu nebude chciet mordovat sa so vstupnymi dverami a pouzije terasu, alebo okno na prizemi.
Odpovedať
@aces Keď už vchodové bezpečnostné dvere, tak radšej hliníkové. Cenová hladina je tak 1900 - 3000 € s tým, že sú aj dostatočne tepelne izolované. Ale v dome, ako písala kreola, nie sú potrebné super špeciál bezpečnostné dvere, ako napr. bytové dvere. Stačí, že majú viac zamykateľných bodov a dobrú bezpečnostnú vložku. A hliníkové dvere ti vyrobí každý výrobca okien a dverí. Výplň si vyber od Gavaplastu.
Odpovedať
Ozajstné bezpečnostné dvere vyrába napr. Adlo. Tam ale bude asi trocha vyššia cena. Každopádne na dom sú bezp. dvere podľa mňa zbytočnosť. Zlodej rozbije okno a vybavené. Iba že by ste si aj okná zabezpečili mrežami/fóliami. Na dom treba dobrú poistku, rozumné zabezpečovacie zariadenie, kamery a dobré vzťahy so susedmi, ktorým môžete hocikedy zavolať, keby sa čosi stalo. A prípadne ešte psa. Treba sa zamyslieť, čo také by vám mohli ukradnúť. Dnes sa ide hlavne po peniazoch, šperkoch a malých hodnotných veciach. Televízory a podobné veci už nie sú v kurze.
Odpovedať
Dakujem za vsetky odpovede. Je to pravda, ze do domu sa vkradnu lahsie cez okna nez cez dvere. Zle som sa vyjadrila, myslela som len take ze maju viac zamykatelnych bodov. Nie take kde je tam zelezo v celych dverach atd.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?