Drevene okna na dome uvolnuju zivicu

Nove drevene okna na dome, ktore nam namontovali v novembri su na povrchu z vonkajsej strany orosene zivicou. Ma s tym niekto skusenosti ?
Odpovedať
Túto otázku treba smerovať na dodávateľa okien... Obyčajné drevené okná to môžu robiť, mám doma. Eurookná neviem, ale podľa mňa by toto robiť nemali.
Odpovedať
Profilova fotka
@majeskgz a fotka by nebola tých okien so zivicou? Mozu to robit okná z makkého dreva. Mne sa raz stalo, ze som raz mala, akoby také drsné na povrchu dreva, neviem, tiez to akoby vyslo z toho dreva na povrch. Neriesila som to, lebo to nie je vidiet. Ak je to moc vidiet, treba to reklamovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@dedo758 bohužiaľ môže sa vyskytnúť aj v eurohranole nálož živice. Keď to zbadá výrobca okna, zvykne sa to opraviť zásmolkami. Je možné ale aj to, že sa na to proste vykašľali a tu je výsledok... :-S
Odpovedať
Obrazok vchodovych dveri. Vertikalne je pas zivice. Dodavatel mi tvrdi ,ze je to normalna vec. Ze tu zivicu treba po vyschnuti odstranit odlupnut.
Odpovedať
Ahoj, nie je to chyba výrobcu jedine že by výrez stromov robil sám,o čom veľmi pochybujem. Aj stromy majú svoj čas, najkvalitnejšie drevo je rezané v zime, keď neobsahuje veľké množstvo živice.Podľa obrázku tam nie sú klasické ložiská živice,tento materiál sa musí tak povediac vypotiť,ono to trochu potrvá ale nie je to až taká závada......drevo ni je plast na to nezabúdaj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?