Inteligentné dvere InteliDoor od Drevar - skúsenosti

Zdravim ,ma niekto inteli door?Po pripade ake mate skusenosti s nimi =-) nejako ma laka ten system odtlacok prsta,no neviem sa rozhodnut este ci budu lepsie tieto alebo normalne plastove.
Odpovedať
@denisa100 vchodové dvere určite nie platové. My sme objednali dvere s otváraním na odtlačok prsta a na konci júla by mali byť hotové. Ale nebudeme ich mať od Drevára.
Odpovedať
@denisa100 suhlasim... plastové dvere ani náhodou :) kolega má dvere na odtlačok prsta od Drevar... funguje to super ... jemu to ide aj cez mobil aj cez odtlacok :) ja mam od nich drevene okna ale dvere obycajne ... otvaratelne klucom :D inac som sa ho pytal, ze co sa deje ked vypadne prud a on vraj tam ma aj zalozny zdroj maly :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, pridam prispevok do temy, i ked je uz starsieho data, ale tato tema je stale aktualnejsia, lebo ved stavia sa stale. Ked sme pri DREVAR InteliDOOR, tak sme sa pre ne v Decembri 2017 rozhodli. Rozhodli sme sa aj preto, ze v nasom sucasnom dome (kde prave este stale byvame) sa mi uz podarilo sa s detmi vonka vybuchnut a nevedeli sme sa dostat domov a museli sme cakat na nasho tatina kedy sa vecer vrati,... :) To sa obcas pretazenym matkam stane :-) a deti su tiez take roztatarene, ze nevedia kde si nechaju hlavu, a zanedlho pojdeme do skoly, a postracaju X klucov, uz to vidim (ak budu v tomto smere po mne). Take preto z takeho praktickeho hladiska. No a ked zabuchnete dvere, mate automaticky bezpecne zamknute. System si stale aktualizuje Vase prsty, i prsty deti postupne ako rastu. Nemusite to robit vy v administracii systemu. To som vlastne ani nevedela a dozvedela som sa to vcera vo vyrobe. Nase krasne nove dvere DREVAR InteliDoor spolu s oknami su prave v stadiu vyrobnej finalizacie a boli sme sa prave pozriet do vyroby, ak by niekoho zaujimali fotografie. Mozem potom po montazi, ktora bude asi do 2 tyzdnov odteraz (v priebehu maja) odfotit aj realne na stavbe hotovy produkt, urcite sa pochvalim, lebo mne prave pomaha sa rozhodnut, ked vidim nejaky realny vysledok niekoho kto to uz ma. A majma ak je aj spokojny
Odpovedať
Profilova fotka
@jaro113 @thinkbig7 Otváranie na odtlačok prsta je obzvlášť vhodné pre ženy, ktoré chodia domov ovešané nákupmi a deckami a teraz prídu pred dvere a že odtlačok prsta... by ma asi drblo. :-D Okrem toho otváranie odtlačkom prsta z hľadiska bezpečnosti je asi na úrovni zabezpečenia heslom 1234 :-D :-D :-D
Odpovedať
@jamk1 Popiste prosim Vasu konkretnu osobnu skusenost s bezpecnostou biometrie, rada sa necham poucit. Za dalsie, ked su zeny ovesane nakupmi, a zrazu ze odtlacok, ako pisete. Tak mna ide porazit ked mam hladat kluc a odomykat otacanim. Takze ? Where is the difference ? Ja ako zena, ktora ma skusenosti s klucmi aj ovesanymi nakupmi aj detmi - Vam mozem ozaj zarucit, ze kluc neni o nic lepsi. Ten dokonca musim aj zapadnuty v kabelke hladat, alebo v kapsach. :sweat_smile::joy::sweat_smile:
Odpovedať
Profilova fotka
@konikvrany Si sa registrovala len kvôli tomu, aby si mohla napísať zopár anglických fráz? Viem, že poniektorí si myslia že sú zaujímavejší, ak namiesto v čom je rozdiel napíšu Where is the difference :-p :-p :-p Ale napriek tomu moja osobná skúsenosť je vyslovene negatívna. Mali sme túto vymoženosť techniky v Rakúsku vo firme a ak som išiel zo skladu a v umyvárke som si umyl ruky, tak som nemal šancu dvere otvoriť. Rovnako aj v lete, keď má človek upotené ruky nastane problém a neviem si predstaviť ľudí, ktorí si nebodaj z nejakého dôvodu krémujú ruky. Ak otváranie dverí pomocou biometrie, tak za mňa rozpoznaním dúhovky oka.
Odpovedať
@jamk1 na uvod skusme k veci. Toto nieje web o slovencine primarne, ale o vsetkom co suvisi s domom a zahradou zeby??? Pre kritiku pouzivania slovenskych ci anglickych fraz navstivte prosim iny web, u mna ste si moc nepomohli. Thats for sure :-) Dalsia vec je ze neviem aku mate skusenost s tymto konkretnym systemom intelidoor, ale tento nesnima odtlacok. Ste si toho vobec vedoma? Bohvie aka vyroba a ktory rok a ake technologie boli v rakusku, nemienim ichh spochybnovat ale napriklad aj obycajny snimac do mojho notebooku snimam kdejakymi zapapranymi , nastnymi, spotenymi rukami a vzdy ma prihlasi a rozpozna. Intelidoor nesnima odtlacok. Skuste napisat skusenost s intelidoor konkretne. A skuste vynechat logické falácie. Lebo takto ziadny komunikacny efekt nedocielime.
Odpovedať
https://youtu.be/ml5aBEgPlr4 Nieco taketo?
Odpovedať
Práve montujeme InteliDoor. Toto sú dvere zadného vstupu od záhrady. Vstupné hlvné dvere budú mať tiež snímač.
Odpovedať
Tak, toto su nase hlavne vstupne dvere s InteliDoor. No. Keby sa niekto chcel nieco opytat, tak napiste.
Odpovedať
Profilova fotka
@konikvrany čo ťa vyšla ťa 2x ťa sranda?
Odpovedať
@logo22 intelliDoor stoji cca 600€
Odpovedať
Článok sa načítava...
@konikvrany Ako je na tom snimac, funguje to dobre? Ja som mam na telefone prihlasovanie otlackom a je to super, ale ked robim 1-2 hod. na zahrade tak sa uz do neho cez otlacok nedostanem.
Odpovedať
@jurajm17 este sme to nestihli spojit s elektrikou. Ked budeme mat toto sprevadzkovane napisem.
Odpovedať
@jamk1 je pravda ze ked odomykam mobil odtlackom prsta, tak ked mam spinave alebo spotene ruky tak to nejde, takze asi na tom co pises nieco bude. Ked sme my riesili vstupne dvere tiez to bolo v ponuke no vyslo to cca 1.000 eur a to som za to nebol ochotny dat.
Odpovedať
@rimor Moj manzel sa strasne poti a s jeho mobilom taky problem nieje, podla mna to dost zalezi od vyrobcu senzorov. Ja mam iPhone7 a s mokrejsim prstom nemam najmensiu sancu odomknut telefon. A muz ma Samsung a on sa poti na rukach uplne najviac a on nemal ani raz problem ako ja s Iphonom. Co sa tyka dveri, uvidime, poskusame v roznych situaciach a napisem.
Odpovedať
@konikvrany Ja mam tiez iPhone :-) . Susedia maju otvaranie na odtlacok prsta a nemaju s tym problem. Pre deti to vidim ako vyhodu. Je tam stale moznost otvorit klucom, takze ja si myslim, ze je to v pohode.
Odpovedať
@rimor presne. Stale mas kluc este
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Mate niekto prosim vas Intelidoor od inej firmy ako DREVAR? Mame od nich okna aj vchodove dvere s biometrickou predpripravou, ale nemam chut uz s nimi nic navyse riesit, radsej by som to dala dokoncit inej firme.
Odpovedať
@misscelaneous ahoj.preco nemas chut s nimi uz nic riesit?
Odpovedať
@marcel714 Zlyhava komunikacia, dlho im vsetko trva, pokazil sa nam HS portal, dvoje dvere (terasove a na garazi), vchodove dvere sa tazko otvaraju, parapety nedokoncene a je toho plno. Samozrejme su ochotni vsetko dokoncit a opravit. Prvykrat som im dala vediet este v maji pisomne ze HS portal je pokazeny, ustne to vedeli skor. minuly piatok mali prist, nikto nezavolal a je tu dalsi piatok. Produkt ako taky je krasny, to ze sa u nas pokazilo vela veci pripisujem skor nahode, lebo mnoho ludi je spokojnych, ale komunikacia otras. pol roka cakat na okna od cenovej ponuky tiez nie je uplne v pohode. chcela som byt fer a nevesat im na net zlu recenziu predtym, ako sa k tomu vyjadria, ale uz ma prechadza trpezlivost a evidentne im na tom az tak velmi nezalezi. Ako sme boli na zaciatku ocareni pristupom, tak po roku sme uz z tejto firmy skor znechuteni.
Odpovedať
vyzeraju krasne a bezpečne. Niečo podobne ma aj spoločnost Kruzik.
Odpovedať
pekne, ale ide aj o to, či su bezpečné. Osobne by som volil nejake hlinikove, aj farebne to vyzera modernejšie
Odpovedať
@konikvrany "Dalsia vec je ze neviem aku mate skusenost s tymto konkretnym systemom intelidoor, ale tento nesnima odtlacok" Tak toto je topka! :-D :-D :-D :-D Scanner odtlackov prstov nesnima odtlacok prsta.... Prilozim tam prst a nasnima mi asi cislo topanok a farbu snurok...
Odpovedať
@saxoso do bytu áno, ale do domu sú bezpečnnostné k ničomu zaujala ma možnosť otvárania s biometriou tváre, máte ich niekto odskúšané?
Odpovedať
@marcel714 minuly tyzden po dalsom maily od nas sa veci rozhybali, firma zacala komunikovat, riesit reklamacie a celkovo sa k tomu opat postavili profesionalne. Dohodli sme sa na kompenzaciach, a zatial nam teda dost vychadzaju v ustrety a vyzera ze coskoro to uz dotiahneme do zdarneho konca :) Takze aj intelidoor doriesime s nimi ...
Odpovedať
@konikvrany ahoj, kolko vysli na komplet dvere?
Odpovedať
v práci sme si zaviedli otváranie bežných dverí senzorom na odtlačok prsta , išlo to všetkým, no jeden niečo zistil ako to ide oklamať , kvalitnou zrkadlovkou odfotil odtlačky s čistého pohára, zoskenoval, vytlačil na kvalitnej tlačiarni a všetci sme čumeli ked dvere otvoril, i ked to trvalo pokiaľ tam dal správny prst.
Odpovedať
@misscelaneous tak super
Odpovedať
@duzu takyto proces je porovnatelny casovo aj otvoreniu domu inak ako cez dvere.A nie ze by ma nezaujimala bezpecnost,ale si myslim,ze twn system je natolko bezpecny,ze zlodej ak by trebars chcel ist kradnut tak si vyberie konkretne v mojom pripade jeden z HS portalov vzadu ako vchodove dvere
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?