Dávali ste "dvojfarebné" okná?

Profilova fotka
Dávali ste niekto do domčeka okná zvonka imitácia dreva, zvnútra biele? Neviem sa rozhodnúť najmä kvôli interiéru, biele sa mi zdajú kombinovateľné so všetkým...ale zvonka biele určite nie...ak máte niekto podobne vyriešené okná, pošlete mi foto?
Odpovedať
1
2
Na túto tému je tu už diskusia, pohľadaj ju.
Odpovedať
Je to pekne,ale len ak mas interier zariadeny v modernejsom style,studene farby ,leskle materialy atd.
Odpovedať
Profilova fotka
@japeter no práveže ideme priznať drevený strop...bude to tak vidiecky moderný štýl...ale aj také interiéry vidím často s bielymi oknami...tak neviem čo zvoliť :)
Odpovedať
biele okná idú ku každému štýlu.
Odpovedať
My máme zvonka imitácia dreva a zvnútra biele,spokojnosť.
Odpovedať
@nikusssik mama ma tuto kombinaciu a teraz banuje ze mohli byt v imitacii z oboch stran. My budeme mat obe strany v imitacii. Tak a teraz sa rozhodni :-)
Odpovedať
@nikusssik my máme z oboch strán imitáciu a o bielych zvnútra by som ani nerozmýšľal...
Odpovedať
aj ja tak mám z vnútra biele a aké by sa mi páčili viac ? hm tažko povedať ale vnútro bude do moderna šedá čierna biela ....len podlaha bude plávačka a dvere imitácia dreva , zvonku to už bohato postačuje vidiecky štýl ...žiadne trámy alebo obloženie tehly vo vnútri už nechcem vidieť
Odpovedať
Biele z vnutornej strany mi pridu dost sterilne, je pravda, ze sa oblubenost farieb casom meni, bolo to tak vzdy, zazil som casy, ked niekedy koncom 80tych rokov sa malovali na domoch vonkajsie biele okna na tmavohnede, u plastovych to nebude take lahke.
Odpovedať
Áno, my máme z vonkajšej strany čerešňu, z vnútra biele. vyzerá to lepšie vzhľadom na biele záclony. Ešte k tomu chcem pridať v rovnakom dekore aj sekčnú garážovú bránu, máme v rovnakom dekore aj vstupné dvere. Ja si napr. neviem predstaviť biele vstupné dvere, najmä keď máme záhradu. To by to okopávanie od blatových topánok pekne svietilo na tej bielej farbe.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme zvonka imitacia dub,vnutro biele a sme spokojní x-)
Odpovedať
@curious_george tak aby mi chlap o tom rozhodoval, tak to teda nie , interiér je moja vec :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lucinda7 my detto a rovnako spokojnosť
Odpovedať
@nikusssik my mame obojstrannu farbu. Nepacili sa nam napol zvonku farba z nutra biele. Je to take cudne podla mna . Ale ak budes mat vidiecky styl tak by som dal obojstrannu farbu . Ale sto ludi sto chuti.
Odpovedať
@oli18 nerozumiem, prečo by sa chlap nemal vyjadrovať k interiéru... to je teda dosť od veci príspevok. navyše, my sme sa tak rozhodli s manželkou obaja, pretože sa nám jednoducho biele okná nepáčia. máme imitáciu dubu a ak okná vyzerajú ako drevené, hodia sa do každého interiéru. môj kamarát si dal zvonku imitáciu dreva a zvnútra biele a keď k nám prišiel na návštevu, povedal, že si to mal dať tak, ako to máme my... ale je to vec vkusu, samozrejme, každému sa páči niečo iné.
Odpovedať
@curious_george Sú chlapi, ktorí sa montujú do výlučne ženských veci a manželkám nedajú do toho hovoriť. . Môj známy povedal, že záclony nie, jeho manž. nemá šancu ich presadiť. Ale to nie je tvoj prípad. :-)
Odpovedať
Vonkajsie antracit, vnutorna strana biela
Odpovedať
Profilova fotka
Je to trocha divné, zvonka farba a zvnútra biele, dávajú to kvôli šetreniu, ja mám obojstarnne rovnakú farbu, iba v technickej, komore a v garáži mám zvnútra biele, čo som však už oľutoval
Odpovedať
@topvideo dovolím si s tebou nesúhlasiť. Nemyslím si, že to ľudia dávajú zvonka antracit a zvnútra biele len kvôli cene. Pravda je taká, že biela farba sa oveľa ľahšie v interiéry kombinuje :-)
Odpovedať
v interiéri samozrejme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@17antigona v pohode, 8-) , to je môj názor, možno mylný...
Odpovedať
Profilova fotka
my mame okna z vonku bledo sedej farby a zvnutra biele,vsade pojdu biele hladke zaclony,tak si myslim,ze z estetickeho hladiska,je krajsie,ked tie okna splivaju a tak nekricia spoza zaclony.Ale zalezi na kazdom co sa mu paci....
Odpovedať
@nikusssik Ahoj. Já mám z venku tmavý dub a z interiéru jsou bílé. Podotýkám, že mě nešlo o cenu. Bílá barva je univerzální a jde k ní jakákoliv malba a nemusí se hledět na barvu nábytku, koberců a pod. Jinak je to otázka vkusu a ten jak známo je ryze individuální záležitost.
Odpovedať
My mame z vonku orech a vo vnutri na prizemi (okrem kupelne a spajze) tiez orech, ale na poschodi a v pivnici biele.
Odpovedať
Profilova fotka
@all Trošku to tu premiešam. Vnútorná farba biela, vonkajšia orech, ale možno trochu ľutujem, že som nedal aj z vonku biele, cenovo je to výhodnejšie a životnosť je tam vyššia, hlavne pri orientácii na juh :)
Odpovedať
nemalo by to byt jedno aka farba zvonka, ked radia aby zvonku bol ram okna prekryty izolaciou, ak nie su predsadene? http://www.modrastrecha.sk/forum/okna...
Odpovedať
Profilova fotka
@ultrarecall myslíš niečo takéto :)
Odpovedať
@somebody asi tak nejako ;-) a nerobi sa po bokoch trosku zrezana izolacia? myslim namiesto 90 stupnov, co ja viem 80-70? Zvysilo by to trosku svetelnost, a tepelne straty by nemalo velmi zhorsit, ci uz by to nevyzeralo dobre?
Odpovedať
Profilova fotka
@ultrarecall pri mensich hrubkach izolacie (v mojom pripade 30 cm) nie je potrebne to zrezanie, a pravdupovediac sa mi to velmi nepaci, ale je to vec vkusu
Odpovedať
@somebody ze "mensich hrubkach izolacie (30cm)", haha. To mi propomenulo rozhovor kamosa s miestnym murarmajstrom: - Chcel by som dat tak 20, 30 izolacie - To nedavajte, to sme davali pred rokmi, teraz uz davame tak 50, aj viac. - To nemozem dat, vsak to s murom uz bude skoro meter - ???
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?