Dať na okná parapet alebo obkladačky?

Chcem od vas radu .Co je lepsie a krajsie na okna do kupelky a kotolne.Ci tam dat parapet alebo obkladacky.Mne sa luby parapet ale zaujima ma aj vas nazor ako to mate vy spravene.Za kazdu radu a nazor dakujem.
Odpovedať
My mame parapet, tu http://www.modrastrecha.sk/blog/dancu... to trochu vidno. Obkladacky namiesto parapetu mi pridu take ako na patologii. Ale 100 ludi, 100 chuti.
Odpovedať
@danculd Je to ozaj dobre a dam si ich aj ja.A tie obkladacky teda nie.diky.
Odpovedať
@srlinka ja som dal kachlicky lebo som nechel masiv, a nechem som tam davat plstove s tymi biednymi krytkami. Zavisi od konkretnej kupelne, situacie
Odpovedať
Profilova fotka
Tak obkladacky do kupelne rozhodne nie, to fakt vyzera ako napisal danculd na patologii..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si dam urcite parapetu..v byte mame obkladacky a nepaci sa mi to
Odpovedať
@srlinka Ja mam parapety, ale dobre vyzeraju i obklady, ak je to pekne urobene. Zalezi aj od dekoru.
Odpovedať
ja som videl aj parapet zo schodiskovej dlažby s nosom, vyzeralo to výborne len cenove je to oveľa drahšie ako plast - ten je ale vždy škaredý na koncoch, kvôli tým koncovkám
Odpovedať
@danculd myslis hygienickejsie a trvacnesjsie? Ci co ti pripomina patologiu?
Odpovedať
@srlinka zalezi od typu obkladu. Ja som daval kachlicky, parapet by to cele pokazil. Pozri album.
Odpovedať
@ivantausk Hygienickost a trvacnost je urcite rovnaka, inak ja bezne v kupelni neoperujem :-). Patologiu mi to pripomina preto, lebo aj tam je vsetko vykachlickovane vacsinou az po strop, teda aspon vo filmoch :-). Preto sa mi nepacia ani kupelne oblozene az po strop. Ale ako som napisal, je to moj nazor a 100 ludi = 100 chuti.
Odpovedať
@danculd ja som na patologii ešte nebol, ak si predstavím kachličky tak vždy s kúpeľky,no nie biele, aký materiál je tam lepší na celé steny ked je tam často vysoká vlhkosť?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@danculd Ahoj. Ty pitváš mrtvoly ? :-p Normální je, že se v koupelně udělá obklad v jednom stylu po všech plochách. Je jasné, že někdo má obklady pouze na některých místech, ale běžná klasika je kachličky od podlahy po strop, včetně parapetu a ostění okna. Já to tak mám ve všech barácích. Nicméně, u velkých koupelen, kde je vana umístěna v prostoru, nemusí být žádný obklad. A klidně tam může být i franc. okno a nemusí se řešit parapet. Já se divím, že lidi kladou otázky, kde hraje jedinou roli vkus. A ten má, jak známo, každý jiný. Vlhkost v koupelně nemůže mít žádnou souvislost s kachličkami. To je opravdu pouze otázka větrání. ;-)
Odpovedať
@praoteccech no ak tam nemáš vlhkosť tak kľudne i kvadru, no chcel by som ju vidieť po prvom osprchovaní
Odpovedať
Dakujem vam vsetkym za radu.A pozerala som vas album a tie kachlicky su fakt super tak si ich dam aj ja miesto tej perapety.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?