Dajú sa nalepiť fólie na existujúce plastové okná?

Profilova fotka
Dajú sa objednať fólie na rámy už osadených bielych plastových okien, aby boli napr. zvonka zlatý dub a zvnútra biele? Ďakujem!
Odpovedať
Dobrý den. Pokud vím, tak ty barevné fólie se na bílé profily kašírují za tepla. Čili na osazené okna to vidím jako naprosto nereálné. Tak nějaká samolepící tepeta s životností jednu zimu. :-p S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
Teoreticky je to možné. Nemecká firma RENOLIT ponúka aj farebné renovačné fólie, ktoré sa používajú na opravu a výmenu poškodených fólií už na osadených oknách (napríklad pri mechanickom poškodení, škrabancoch, atď). Fóliu však musia aplikovať špeciálne zaškolení ľudia, ktorí aj predávajú renovačnú fóliu, teda sa nedá voľne kúpiť na trhu. Je otázne, koľko by vás stálo nalepenie fólií v porovnaní s novými oknami.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Zdravím Vás, mám ten istý problém. Po takmer roku užívania domu sme prišli na to, že tie biele rámy z vonka su hotová katastrofa. Némate niekto aktualne skusenosti či recenzie, ci sa daju folie na okenne ramy nalepit dodatočne? Ďakujem pekne za odpovede k téme...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Tiez by ma zaujimalo,ci je to mozne a aky je postup
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Aj mňa 😊 ak niekto niečo zistí označte ma 😊
Odpovedať
aj mna prosim, vdaka :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Zdravím, aj ja mám podobný problém, plastové okná mám osadene od r.2007 a vonkajšia dekoratívna fólia zlatý dub sa mi začala po určitom čase zmršťovať a aj odliepať nie len na rámoch ale aj krídlach okien je možné ju opraviť . Ď.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?