Dá sa opraviť odtrhnuté navíjanie na exteriérovej rolete?

na okne zvnutra je latka na navijanie ta sa odtrhla a ostala mi v ruke... je nejaka sanca na opravu? rolety uz nie su v zaruke(byvam v podnajme).
Odpovedať
My sme rozobrali to navíjacie zariadenie, šnúru som spolu zasila, namotali sme to späť,... síce sme to robili asi 2 hodky, ale potom to super fungovalo ďalej... tiež to boli už staré rolety, tiež sme boli v podnájme... a stalo sa to, lebo predošlí podnajomnici s tým niečo robili, bolo riadne natrhnuté, takže stačil silný vetrisko počas burky a už to bolo...
Odpovedať
Profilova fotka
Takmer všetko sa dá nejakým spôsobom opraviť. Či už podomácky , ako rýchla prvá pomoc môže pomôcť aj zošitie, samozrejme za podmienky , že zošitá, alebo inak nadpojená šnúra poprípade popruh pre ovládanie rolety môže bez problémov prechádzať cez kladku a okenný rám, alebo profesionálne - proste výmenou vadného komponentu za nový. Ak sa šnúra, alebo gurtňa predrala, pravdepodobne to bude spôsobené nesprávnou montážou - otvor v okennom ráme nie je v osi s navíjacou cievkou v rolete a popruh sa otiera o hranu. V prípade, že máte okno vo výške, rozhodne odporúčam obrátiť sa na profesionálov. Často môže ísť o nebezpečný zákrok, ktorý si vyžaduje aj použitie horolezeckej techniky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?