Čierny rám na oknách a vaše skúsenosti

Profilova fotka
Ma niekto skusenosti s uplne ciernym ramom okien,alebo hnedocierne?Odhovaraju ma ye na to prilis svieti slnko a ....Viete mi poradit firmu?Dakujme za kazdu radu do posty.
Odpovedať
@danula22 nerobil by so m to cierna pritahuje teplo folia casto praskne aplast na slnku meni vlasnosti...
Odpovedať
pokial budu hlinikove pripadne drevene tak neni problem... pokial plastove, tak to problem moze byt
Odpovedať
Profilova fotka
@danula22 my mame biele, pretoze nam hovorili presne to iste co pise vrajmantak ...
Odpovedať
Profilova fotka
@barbulka Dakujem za reakciu na moj komentar no okna uz mam takmer po roka :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@danula22 ahoj, a dali ste nakoniec cierne? Ste spokojni? My tiez uvazujeme nad ciernymi al. tmavo hnedymi. Dik za odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
@lulinka02 Ahoj, dali sme si nakoniec tmave a nelutujem je to presne to co som chcela.Sestra ma tmavo hnede a tiez ok. Mozem povedat k tomu len tolko ze nedaj sa ovplivnit inymi ludmi.
Odpovedať
@danula22 bylo mi řečeno, že jestli člověk zvolí tmavě hnědou nebo černou tak je to úplně jedno. Nemáte je prosím v barvě i z interiéru?
Odpovedať
@danula22 ak ich tieni presah strechy alebo externe zaluzie ,tak asi nebude problem , no ak na cierne a hlavne plastove okna bude piect slnko , pravdepodobne to skrati ich zivotnost .by boli rozpalene asi dost . ... Sused ma cierne plastaky asi rok , zatial problem neni , ale teraz v lete mu to asi dost tieni stracha , tak to ma v pohode . No ja by som sa drzal svetlich farieb a bielej . Slnko vie byt svina , jedine tmave veci na dome su dobre len tie ,ktore maju pohlcovat luce - solarne a fv panely ..
Odpovedať
Profilova fotka
@bublina88 my sme davali obojstranne aj dnu aj von tmave
Odpovedať
Profilova fotka
@danula22 a co za material ste davali, plast alebo drevo ?
Odpovedať
Profilova fotka
@portianko plastove
Odpovedať
Profilova fotka
Je nepochybne pravda, že okná s tmavým rámom sú náchylnejšie k vyššej dilatácii (rozpínanie rámov), napokon v čiernom tričku je vám tiež na slnku teplejšie ako v bielom. Preto tiež na výrobu okien v tmavom prevedení platia trochu iné výrobné aj montážne postupy a pravidlá. Ak si vyberiete dodávateľa medzi overenými firmami a preukážu vám pri rokovaní, že sú si toho vedomí a že to vedia pri výrobe a montáži zohľadniť, potom sa nemusíte báť, že by vám tmavé okná robili väčšie problémy ako okná biele. Efekt pekných tmavých okien vo farebnej fasáde je jednoducho proti bielym oknám neporovnateľný ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@danula22 ahoj odkial mate nakoniec okna ? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@fisher z Ke
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?