Cena slovaktual

Chcel by som sa spýtať názor na cenu: HST portál: 2x2,5m Uw=1 1900Eur, okná rám IDEAL 8000HL: 2,5x3m (Uw=0,71) 670eur, 1,5x1,5m (Uw=0,84) 430eur, 1,2x0,75 (Uw=0,87) 200eur. 3sklo, Swisspacer, +montáž na Purenit (ceny bez purenitu)+pásky. Išli by ste v dnešnej dobe do toho?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@pemad slovaktual ma teraz v januari odpocet za 3.sklo. My mame rozpocet na cely dom cca 4500e (su tam cca rozmery , po zamerani sa cena troska znizi). Hlinikove presklene dvere s madlom. Hst portal. 8ks okien z toho 4 s ornamentnym sklom. Vonkajsie a vnutorne parapety. Z nasich cenovych ponuk vysli najlacnejsie... a myslim ze aj kvalitou su celkom fajn..
Odpovedať
U nás len vchodové dvere A HST portál spolu za 4500
Odpovedať
@pemad vidim ze okres nitra.... my sme boli v slovaktuale zlatych moravciach.. kazdy predajca da ine ceny.. za skusenie nic nedas..
Odpovedať
@pemad u nas su to 3x okna 150x150cm. 1x 100x150cm. 2x 60x63cm. 1x 125x75cm a 1x 150x75cm. Takze dost male. A hst je 209x237cm tusim. A vchodove dvere 100x237cm..
Odpovedať
@bovary vchodove dvere hlinik? a aky profil a skla ste si dali?
Odpovedať
@pemad ano vchodove dvere hlinik profil tusim heroal 72. Obojstranne striekane v ral farbe. Celopreklene 3sklo so sklom satinato. A madlo nerez matne 80cm. Plus dole purenit. Vyslo to so zlavou tusim 950e. Nie som si ista.. nieco ako na foto.. Okna su ale obojstranne biele....
Odpovedať
A aký profil okien?
Odpovedať
@pemad ten isty ako mas naceneny...
Odpovedať
A akú ste dostali zľavu na cenníkov cenu?
Odpovedať
25? @pemad
Odpovedať
Článok sa načítava...
a mate tam aj nejaku zlavu za zaplatenie plnej sumy + zlavu za 3sklo?
Odpovedať
@pemad ano....
Odpovedať
a aku zlavu vam dali za zaplatenie celej sumy?
Odpovedať
5÷...
Odpovedať
inak moj znamy dostal zlavu 20%
Odpovedať
takze celkovu zlavu mate 30%...celkom dobre
Odpovedať
@pemad 20÷ pri zaplateni celej sumy?
Odpovedať
ano 20% a zaplatit celu sumu
Odpovedať
@pemad tak to ma super.. ;) My mame len 5. Mala som asi 8cenovych ponuk na rozne profily. Slovaktual vysiel asi naj. Dokonca rozdiel medzi Nitrou a Moravcami je asi 500e co na zemi nenajdes.. Mame maly rozpocet, tak hadam budeme spokojni..
Odpovedať
A slovaktual vam vysiel najlepsie cenovo? ake profili ste este davali nacenovat? v nitre ste dostali aku zlavu? a stavate v ZM?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@bovary ZM ? Ved tam je sídlo Fenestry jednej aj druhej . To Vás vyšli lacnejšie profily Heroal ako Schucco? Mne nacenila Fenestra okná plast ,aj hliník a boli o dost lacnejší než Slovaktual v TO. Tie dvere čo tam máte , sa dajú otvorit zatlačením na madlo,alebo sa zabuchnú a bez klúča nejdú otvorit z vonku? Klučku moc nechceme. Idem menit zadné dvere a tiež chcem Heroal s presklením, v podstate rovnaké ako máte Vy ale musia sa dat otvárat aj bez klúča z vonku, tak som zvedavý.
Odpovedať
@hejtytamajatu my sme riesili slovaktual v zm. Na zaklade odporucani na firmu chren a sproch. Oni su slovaktual...schucco bolo v nr drahe. Z toho ake som mala ponuky vychadzal slovaktual v zm najlepsie... okna mame plastove akurat tie vchodove su heroal.. Dvere otvarame len klucom. Takze zatlacenim na madlo sa nedaju otvorit. U nasich bola vzdy gula z vonka takze sme zvyknuti na otvaranie klucom a nezabuchnutie... ale myslim ze dvere budu vediet upravit aj na otvaranie tlacenim zvonka..
Odpovedať
isto by som skusil aj ponuku z riokna
Odpovedať
Profilova fotka
@bovary ešte sa spýtam, cez to mliečne sklo na dverách ide dost svetla?
Odpovedať
@hejtytamajatu takto mame v predsieni. Dnes je zamracene ked svieti slniecko tak je to este lepsie. Ale juzna strana...
Odpovedať
Profilova fotka
@bovary Dík.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?