Bude na takýchto kľučkách držať farba na kov v spreji?

Ahojte, viete mi prosím poradiť, ako postupovať pri farbení kovových kľučiek na obrázku? Stačí ich prestriekať farbou na kov v spreji? Nebude vadiť že je povrch taký hladký? Bude farba dobre držať aj pri častom chytaní - otváranie a zatváranie okien? Mám ich najskôr nastriekať nejakým podkladovým náterom, aby farba držala alebo naopak nejakým fixačným po aplikácii farebného? Je lepšie použiť farbu na kov v spreji alebo klasickú tekutú (čím nanášať)? Akékoľvek odpovede pomôžu, nechcem sa spoliehať iba na ľudí vo Farby Laky, už viac krát mi poradili kravinu. ĎAKUJEM!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Rozobrat a dat napraskovat ... kazdu komercnu farbu z obchodu ochytanim zoderies
Odpovedať
Profilova fotka
Milá zienka_z_lesa a takisto wolodymyr. V pote - na rukách človeka - sa údajne nachádza kyselina mravčia.... A to je prúser. Určite ste sa stretli s "renovovanými" dverami, kabínami výťahov a pod. nastriekanými rôznymi trendovými farbami. Po určitom čase ich kyselina mravčia rozožrala natoľko, že materiály boli v horšom stave, ako pred "renováciou". Nekúpiť radšej v obchode (napr. Merkury) hotovú kľučku, ktorá by korešpondovala s vašou predstavou...?
Odpovedať
Z vlastnych skusenosti: Nie.A to boli dokonale odmastene v lakovni.
Odpovedať
nestačí len odmastiť, špecialista lakovník by to mal vedieť. Obráť sa na tých čo striekajú autá a ich časti. Ak na to nastriekaš farbu v spreji, tak to bude držať iba chvíľu. @leonardom to by ale znamenalo, že aj povrchová úprava výrobku z Merkury mala pôsobením údajnej kyseliny trpieť.
Odpovedať
Jedine ako pise @wolodrym dat nastriekat paskovou farbou
Odpovedať
Nie nebude držať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?