Brána do domu - podbranie

Ahojte viete mi pomôcť ako sa to dá prerobiť ? Prípadne firmu ktorá robí takéto brány ? Ďakujem za každú radu .
Odpovedať
Profilova fotka
Čo konkrétne tam chcete prerobiť?
Odpovedať
Pekná brána... Čo na nej treba prerobiť?
Odpovedať
Vchod do domu . Buď nová brána alebo samostatný vchod (bránka mala ) a vstup pre auto
Odpovedať
Foto je ilustračné prikladám originál :-) Chceli by sme to niejak prerobiť na zvlášť bránku a vjazd z autom automatická garážová brána alebo poraďte ako to skrášliť. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veľa záleží od toho, aký je preklad nad bránou.Vhodný by bol aspoň náčrtok pôdorysu s okótovanými rozmermi.+ fotto z interiéru,aby sme si vedeli lepšie predstaviť rozmerové možnosti. Tie dve fotto čo ste pridali sa v jednom určite líšia.Na prvej fotto tvorí preklad nad bránou pomúrnica.U vás to bude riešené inak.
Odpovedať
@leo1234 ak mechces burat stenu daj nsekionarnu s dverami co ale vyzera dost priemyselne, alebo chod za stolarom a daj kridlovu drevenu, pripadne kovovu ale zase tue horsie izoluju a zaberaju viac miesta neviem co tam mas a co ocakavas
Odpovedať
1. Najjednoduhšie a najlacnejšie je sekciová brána s prechodovými dverami. Zároveň to bude vyzerať najhoršie. 2. Druhá možnosť je dať si vyrobiť bránu strolárovy, ktorý tam aj zapracuje prechodové dvere. tá sa následne dá zmotorizovať = jedna z najdrahších možností, ale bude vyzerať najlepšie 3. Výklopné brány so zabudovanými dverami. Tiež nie najlacnejšia možnosť, ale je veľa dizajnov, jednoduchá funkčnosť a nevyzerá to ako priemyselná brána.
Odpovedať
@sc4th môžeš mi sem hodiť nejaký obrázok tej 3 . možnosti ? Ďakujem. Nechcel by som búrať lebo to má dobrú využiteľnosť .
Odpovedať
@leo1234 http://www.silvelox.it/en/garage-door... nech sa páči
Odpovedať
Ďakujem . A niejak Slovenska firma sa nenájde ?
Odpovedať
Našiel som ešte takéto nieco
Odpovedať
@leo1234 ten chodnik pred domom je verejny? Inak viem, ze niektori ludia to riesia tak, ze tie dvere komplet rusia a parkuju tam s autom, aby nestali na ulici.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ono to je v podstate ako garáž . Z druhej strany je taká istá brána čiže zaparkujess auto a hneď je vchod do domu je to praktické že vykladas nákup tak si pod strechou .len zároveň to je aj hlavný vchod do domu preto tam chceme aj dvere .
Odpovedať
@leo1234 sa mi ozvy cez spravu.. posuniem ti potom kontakt To čo si postol za obr. je sekcioví brána s dreveným dekorom. Stále to vyzerá najhoršie.. ale je to zároveň najlacnejšie riešenie... dá sa ešte prah na prechodové dvere dať znížený.... ale to je tak všetko...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@leo1234 Prosim vas kontakt na danu branu.dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?