Biele alebo šedé plastové okná do domu?

Jaaaj ta nerozhodnost...:-D ]-(
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
tak tuto by som ja osobne mala jasno-jednoznacne sede.Ak biele,tak jedine foliovane.
Odpovedať
farba okna sa predsa niecomu prisposobuje- fasade, streche atd, cize to je ako keby som sa opytal hrusky alebo jablka? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dnes riesila - svetlosede, alebo antracit.. antracit vyhral:) ale ja chcem zvacsa bielu fasadu, tak biele okna neprichadzali do uvahy.. takze, farba fasady to mozno rozhodne:)
Odpovedať
tak isto chceme bielu fasadu....ale okna zvnutra sa mi pacia najviac biele..presvetlia miestnost...a dvojfarebne okna sa mi nejako nepozdavaju...pri bielych oknach uz len asi doladit fasadu stiepanym kamenom... tiez sme rozmyslali nad antracitom... @yaninca - antracit. vyhral aj zvnutra?
Odpovedať
Profilova fotka
@pedrita no, nie, neviem si to predstavit zladit so vsetkym.. ze budu zvnutra biele bolo jasne uz davno, tiez sa mi to tak paci.. a fakt je ze si celkom neviem predstavit ako tie okna vyzeraju pri pohlade akoby zboku - ked su dvojfarebne (este som to nevidela nazivo), ale pokial viem ma to tak vela ludi tak sa to snad da..
Odpovedať
@yaninca @pedrita aj mne sa zdaju divne tie dvojfarebne okna, a zvnutra som chcela biele takze sem sa rozhodli pre obojstranne biele, ale bola to dlha dilema.
Odpovedať
@yaninca ja som to praveze videla...okno zvonku antracit...zvnutra biele..takisto aj zaluzie musis zladit aby nekricali zvonka aj zvnutra...tesnenie cierne...hmm..::))...kazdy prvok ina farba...a odvtedy mam pochybnosti....
Odpovedať
@ingeborg78 u nas tak isto dlha dilema...zasa si hovorim..ze bielym nic nepokazim...na dlhe roky..::))...co ak ma sede/antracitove casom omrzia.... :-D
Odpovedať
@pedrita presne tak som si to zdovodnila aj aj :-) najhorsie bolo, ked nam do toho zacala kybicovat rodina, ze biele nie su IN, ze ked chceme plastove, tak radsej imitacia dreva... no a to sa mi uz vobec nepaci... kedze mame ciernu strechu, tak si myslim, ze s bielymi oknami sme nic nepokazili, mne sa pacia a hotovo :-D
Odpovedať
My to tak mame, z vnutra biele, z vonku antracit, mame sivu dlazbu na terase a tmavosivu strechu, tmave parapety, biela fasada.
Odpovedať
@ingeborg78 taktiez mame ciernu strechu :-D, moja rodina ma skor nahovora na biele....co som este trochu na pochybach...zvazujem tu sedu...:)..ale bojim sa tej celej farebnej kombinacii...:) Je mi jasne..ze ked dam plastove biele..bude to stale vyzerat ako plast..ak na to natiahnem foliu...tak to moze mat vyzor dreva...co nie je moj vkus..alebo hlinika :-D :-D :-D
Odpovedať
@nanika a nedala by si foto?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pedrita ani nemusim, pozri sa, tento sme kupovali, je tam tych foto viac http://www.reality.sk/inzerat/RE00000...
Odpovedať
@pedrita osobne si myslim, ze by sa tam ina farba ani nehodila :) A z vnutra biela plne vyhovuje :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika super.. nekrici to tam.. ale privitala by som detailnejsi zaber zboku na to okno.. :)
Odpovedať
akoze mat v zabere len bok okna, aby bolo vidiet bielu stranu, tesnenie a tmavu stranu? No, ked najdem nejake baterky do fotaku prilozim :)
Odpovedať
@nanika dakujeme ;-)
Odpovedať
Staci? Ospravedlnujem sa, baterky som nenasla, toto som cvakla s mobilom. @pedrita @yaninca
Odpovedať
Profilova fotka
no, neviem.. mne to pride byt v poho.. okolo okien sme riesili tolko dilem (ake parametre, tepelny odpor, predelenie, posu/otvaranie, ..) ze uz toto sa mi riesit nechce a nepride mi to byt az take podstatne.. paci sa mi zvnutra biela, zvonku antracit, tak si to tak dame..:) tu tmavu farbu by som spochybnovala skor kvoli funkcnosti - kvoli prehrievaniu okien (predsa len, je to plast,.. ) a naslednym velkym rozdielom teploty okien vnutri - von, pripadne aj ich potencialne blednutie, ale aj tu prevazilo to co sa nam paci..:)
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika a, samozrejme, diik moc..:)
Odpovedať
@yaninca nz
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@nanika nanika, aj ja by som chcela taku kombinaciu, ako to vyzera? nieje ten antracit tmavy? neposkodi sa ked bude dlhsie svietit nan slnko po rokoch? a aku mas skridlu? aj druh poprosim
Odpovedať
@sanelka23 na toto ti bohuzial neviem zodpovedat. Dom bol priamo od developera, nemam info, kto im robil okna a strechu, takze neviem, co konkretne tam mame, povodne plany su dost oproti realite pomenene, co sa tyka materialov, takze bohuzial. Setrili, kde mohli, takze nepredpokladam, ze bude mat ta tmava folia na oknach nejaky dlhodobejsi efekt. Ak ti to bude robit normalna firma, bude to ok. http://www.scanliving.sk/web/?p=9&lan... tu byvam, mas tam viac foto, tak ta to snad inspiruje :)
Odpovedať
Profilova fotka
prekrasne byvanie nanika, tie okna su super, dakujem
Odpovedať
ja som si dala bledo sede z vnutra i z vonka... z dnu sa mi to s nicím nebyje, vsetko ladí s uchýtmi, mam hliníkový stol aj stolicky, nozicky na gauci, su jemne a s nicím sa to nebije... mne sa dvojfarebne nepacia a tiez som zvazovala biele..
Odpovedať
nebije...:-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@yaninca a akú máš strechu? my máme čiernu a riešim či biele okná alebo antracit..neviem sa rozhodnúť ..
Odpovedať
Profilova fotka
no, zalezi aku chces fasadu.. ja by som davala okna antracit:) alebo este tmavosive..
Odpovedať
Profilova fotka
@yaninca Podobne uvazujeme. Fasadu chceme dat do sedo-bielej kombinacie a okna tmavsie, asi antracitove. Chceme, aby to pekne ladilo aj s externymi zaluziami.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?