Bedex verzus Adlo

Ktore bezpecnostne dvere odporucate znacka Adlo alebo Bedex? oboje su bezpecnostna trieda 3.... dakujem
Odpovedať
@mita9 preco len tieto 2 firmy? je ich tolko... samozrejme zavisi od toho ake mas poziadavky na vzhlad... napriklad nam bedex nevedel spravit to co pozadujeme... Adlo vedia spravit co chceme, ale dali tu najvyssiu ponuku... Detto dalsie dve renomovane top firmy na bezpecnostne dvere - t.j. Next a Sherlock. Bezpecnostna trieda 3 znamena iste standardy a tie musia byt splnene, bez ohladu na znacku... samozrejme pri renovovanych znackach (adlo, sherlock, next) si platis za to meno, za to ze maju istu reputaciu... mozno maju nejake vychytavky navyse, a ak na to mas, tak si ich zaplatis. ale tie zakonom stanovene normy na danu bezpecnostnu triedu musia splnat dvere kazdej znacky ktora danu BT deklaruje... a k dverami ti daju certifikat... pozor na to aby si aj kovanie a zamok mal minimalne v tejto BT. My by sme si radi dali aj tie adlo, pripadne nexty - obe firmy robia tpo prevedenie co my potrebujeme, krasne, ale dat za ne to co pytali, sa nam zdali prilis vela (a to ja znesiem aj vyssie sumy, ale z tohto ma islo prekotit). tak som hladala a hladala aj medzi mensimi firmami... vacsina z nich nevedeli spravit to co chceme - niektore nevedeli spravit 2 kridlove v BT3 (ponukali 2kridlove len BT2), ini zase nevedeli spravit dizajn ktory potrebujeme (kazetove, z masivneho dreva striekane na bielo). v podstate z tych mensich firiem nam nase poziadavky vie realizovat len firma Spartan (tusim z nitry su), a cena fakt priaznivejsia ako tie velke bratislavske firmy. a pritom cena samotnej bezpecnostnej zlozky dveri (to ocelove vnutro, capy, atd) ma spartan, adlo a next cca rovnake. Ale adlo a next si nechalo zaplatit cca 2000E len za to ze budu v prevedeni masivu s kazetami - co je praca ktoru musia zadat stolarovi - a zrejme jednak stolar je drahy, jednak oni si na tom este prihodia... naopak Spartan si tolko na tomto neprihodil a tym u nas vyhrali. takze vsetko zavisi od vasho rozpoctu :-) ak na to mate, dajte si adlo, next. urcite maju par vychytavok, ktore tie dvere robia o kusok lepsimi a atraktivnejsimi. a hlavne, pokial chcete standardne dvere do panelaku, alebo novostavby, tak nepotebujete atyp a aj adlo aj next, aj sherlock vam spravia dvere do cca 1000E.
Odpovedať
jezis, tolko preklepov tam mam :-D pisem pomaly rychlejsie nez hovorim a myslim :-) ale snad je to zrozumitelne...
Odpovedať
@anairda tie preklepy to je v pohode :-D ...a co hovoris prosim ta na securido? to asi absolutne nie vsak? ci?
Odpovedať
@mita9 a preco absolutne nie? pokial ti vedia ponuknut BT3 s certifikatom, tak kludne. na stranke maju oskenovane certifikaty, len nejak trosku zmatocne... nemaju pri dverach napisanu BT... tak by som si na toto dala pozor a preverila si to. ja by som samozrejme bola najstastnejsia keby som mohla dat adlo, alebo next... ale u nas sa ta suma, ktoru by sme si priplatili za ich meno, sphala cca do vysky 1500-2000E... a to uz je prilis... tak nebudeme mat dvere od takej renovovanej firmy, ale BT bude rovnaka. adlo napriklad ponuka tie capy do zeme na oboch kridlach (ostatni vyrobcovia len na tom pevnom) a hovori v reklame ze ich dvere su neprekonatelne... ale pritom kazde dvere su prekonatelne... len je to otazka casu pre vlamaca... ich dvere v BT 3 su pravdepodobne rovnako rychlo prekonatelne ako dvere od lacnejsej firmy. lebo ani pocet capov, ani ten cap do zeme nie je dolezity... NEXT zase tvrdi ze ich dvokridlove dvere su najlepsie masivne dvere na trhu. ale ked som sa pana pytala ze v com, ze co je ta vec z hladiska bezpecnosti ktoru oni maju a ini nie, tak nevedeli mi to povedat... zacal menovat co oni v dverach maju, ale boli to veci ktore maju aj ini. a tak isto mi na tuto otaku odpovedali aj technici z Adlo co boli dvere zamerat ;-) proste nevedeli povedat ze co je ta vec pre ktoru by sa mi malo oplatit priplatit si 1500E :-D akurat co mal Next - z hladiska otvarania dveri, ze nie su na pantoch ale na nejakych loziskach a otvaraju sa lahsie. ked som toto povedala pani co so mnou jednala v spartane a bola dvere zamerat, povedala ze nie je problem, ze aj oni to vedia spravit na loziskach ak chcem. takze asi tak... vacsina tej navysenej ceny asi lezi v reklame a top mene :-) aspon si myslim... mozno je to inak... inak pristup vo vsetkych mnou oslovenych firmach, ktorych nazvy som spominala, bol super. nemozem povedat ani jedno krive slovko na nikoho z nich. v kazdom pripade pokial chcete dvere typizovaneho rozmeru, a rozdiel medzi Adlo (next, sherlock) oproti ostatnym je nejakych 150-200E, tak by som zobrala tie "renomovanejsie" znacky... ale pokial sa to splna do takych cifier ako v nasom pripade, tak bezny clovek uz musi volit fakt racionalne.
Odpovedať
@anairda no len ze securido robi nejake zle zarubne? vies o tom nieco? a znacku bedex nepoznas?
Odpovedať
@mita9 o securido zarubniach neviem nic. bedex poznam len z pocutia mena - volala som im, nevedia spravit co potrebujeme. viac uz ti k tomu neviem povedat, napisala som vsetko co viem.
Odpovedať
@mita9 daj si u vsetkych znaciek nacenit to co chcete a uvidis...
Odpovedať
@drift506 panelak :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@mita9 mozem sa ta opytat ktore si nakoniec vybrala? Vybrala si si bezpecnostne dvere z tej firmy Bedex alebo Adlo a kolko ta stali? Diky za odpoved:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@timco_46 och to je stara vec. Mame adlo a myslim ze stali cca 700€
Odpovedať
Profilova fotka
@mita9 no viem ze je to stara vec ale som bol zvedavy ze ako ste to nakoniec poriesili. A si spokojna?
Odpovedať
@timco_46 ano sme spokojni. Bez problemov
Odpovedať
Profilova fotka
@mita9 dakujem za odpovede:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Je to starsie tema, ale napisem................... Securido nebrat - ich obchodaka po polozenej otazke ohladom zarubne (zaklad pre dvere). Ked som sa ho spytal ako osadzaju zarubne, tak odpoved bola, ze ju ukotvia a vyplnia penou. Ja hovorim preboha snad betonom, nie penou, betonom je to drazsie. Som ho poslal. On sam sa radsej zbalil a isiel skusat stastie inde. Sused si ich dal, no poviem to jednoducho v zivote by som si to nedal. Oproti Adlu boli mozno 100 eciek lacnejsie, to sa neoplati. Jednoznacne treba volit overenu znacku napr. ADLO. Ako sa hovori nie sme tak bohati, aby sme to robili 2 krat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?