Antracitové okna - foto interiéru

Prosím kdo má ve vnitř antracitové okna můžete mě dát foto? Nemůžu se pořád rozmyslet a už je nejvyšší čas. Děkuji :-)
Odpovedať
1
2
takú farbu síce nemám, no mám z vonka zlatý dub a vo vnútri sú biele. tiež som sa bála, že ak by som po čase robila vo vnútri nejaké úravy, musela by som sa držať toho aby mi ten drevodecor vo vnútri ladil a tak som to vyriešila takto
Odpovedať
@katkatii presne aj u nas mame rovnaku kombinaciu. Bielou sa vo vnutri nic nepokazi a nie je problem ladit podlahu,nabytok atd...
Odpovedať
@stokibb presne tak :)
Odpovedať
@cincilak určite si daj aj zvnútra antracit, ja keď vidím niekde biele okná zvnútra, tak mi to strašne pripomína byt...ak to ideš ladiť moderne, určite antracit obojstranný :)
Odpovedať
Právě se říkám aby to pak ladilo a nebylo to jak pěst na oko. :) fuuu a to jsem si myslela, že se rozhodnu hned ]-(
Odpovedať
umelo posobia tieto antracitove farby.
Odpovedať
@martinmatko áno, biele plastové okná pôsobia prírodne...
Odpovedať
Profilova fotka
Mame v polke domu antracit, v polke (hlavne nocnej casti) biele.
Odpovedať
@amater88 biele posobia prirodzenejšie aj ked samozrejme všetko su toto farby kto ma aky vkus a každeho to je vec. stovky rokov dozadu ludia davali prevažne biele okna a vedeli že prečo. prvy ulet sme na slovensku mali za komunistov v 80-rokoch ked sa okna museli robit s uplne ostrými hranamy a začali natierat na hnedo palisandrom-luxolom. jeden od druheho blbli a boli strašne moderni, ale za par ročkov boli zas biele a trochu zaoblene.
Odpovedať
@martinmatko ja keď vidím biele, tak hneď viem, že chcel ušetriť a basta !!!!!!!!! :D :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
@amater88 môže to tak pôsobiť a vo väčšine prípadov to aj tak ozaj je. No na druhej strane, nič bielou nepokazíš. Ale to je jedno, prisôsobiš sa akejkoľvek farbe
Odpovedať
:) Chtěli bychom interier ladit i trošku do dřeva nechci všude moc šedé. Tak budu ještě muset prijet MS a najít nějaké alba abychom se konečně rozhodli ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Nevidim problem v tom, ak by mali byt aj vo vnutri antracitove a pokial vravis, ze bude vo vnutri aj drevo, tak je to celkom trendy kombinacia. Darmo to bude z vonka vyzerat draho, ked prides dnu a zbadas biele okna
Odpovedať
@martineko :-) Asi máš pravdu, hodně lidí říká že na ně bílé okna působí lacině. Ale viděla jsem i s bílým okny krásně zařízený interiér, je to asi taky i otázka vkusu.
Odpovedať
@cincilak Pekna kombinacia je antracitova so zltym dubom - dyhovane dvere, masivna drevena dubova podlaha, antracitova dlazba............
Odpovedať
@klara321 A nemaš nějaké foto jak to prosím vypadá? :-) zkusím i něco vygooglit
Odpovedať
@cincilak Foto bohuzial nemam , ale urcite to nie je problem vygooglit. Je to nadcasove, posobi teplo, pre mna topka.
Odpovedať
Ahoj,u nas antracit vyzera takto,my sme velmi spokojni
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, nemáte, prosím, niekto okenné profily Inoutic v odtieni "Aluminium grau"? Tento odtieň trošku akoby ťahá do hneda, ale na vzorke pôsobí veľmi príjemne, prirodzenejšie ako klasická sivá. Len neviem, ako to bude v skutočnosti. Ďakujem za každé info.
Odpovedať
@leni2 máte to hezké :-)
Odpovedať
@cincilak dakujem
Odpovedať
@cincilak Hliníkové okna by som dala antracit, plastové biele. A jedna vec na ktorú je dobre vopred myslieť- na antracitovych parapetach je neskutočne, ale ozaj neskutočne vidieť prach.
Odpovedať
@pallacinka to sice ano, ale na čem ten prach sakra vidět nejde? =-) na světlém.. Nedá se nic dělat, tak to budu muset každý měsíc utřít :-) .
Odpovedať
@leni2 máte hladké to okno nebo vroubkované? :-)
Odpovedať
@cincilak No ver mi, že každý mesiac stačiť nebude, to si veľký optimista 🙂 Skôr každý deň. Našťastie na väčšine okien mame drevené parapety, tie sú oveľa praktickejšie (alebo hoci aj biele, je to veľký rozdiel v údržbe).
Odpovedať
@cincilak neviem presne ako to myslis,povrch je hladky,ale farba je taka zvlastna,akoby metalicka. My sme dlho vyberali,hlavne ten odtien sedej,niekde mali moc svetle,inde zas tmave.
Odpovedať
na tejto fotke zo satnika je to dobre vidiet,tie ramy maju taky trosku lesk
Odpovedať
@leni2 měla jsem na mysli toto ;) hladké vs vroubkované... co je lepší na údržbu :-). A ten lesk u vas super! :-)
Odpovedať
@cincilak Aha,tak na udrzbu asi lepsie hladke,aj ked upratovat musi clovek vsetko. Ja napriklad raz za tyzden utriem parapety,ale to by som robila aj pri bielych. My sme mali tiez obavy z tmavych ramov,ze ako to zladime,ale vedeli sme,ze chceme moderny interier,tak sem pasuju. Ale napriklad svagrina ma provensalsky styl,biele okna a je to nadherne,tam si tie tmave neviem predstavit.
Odpovedať
@leni2 taky to chceme ladit do moderny :) a právě včera jsme se rozhodli i pro vnitřní antracit. Přesně tak utřít se musí ať jsou šedé, černé nebo bílé :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?