Ktorý z týchto profilov je lepší?

Caute Ktorý profil je lepší? Pravdaže udavam bez názvu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adam_janka ten co je nizsi a sirsi
Odpovedať
Ak dobre rátam sú oba 7komorové takže cca rovnaké ,dôležitejšie je že spodný má asi hrubší okraj /hrubšia stena/,takže by mal byť pevnejší... Ten spodný je taký upratanejší,čo sa týka delenia komôr. :-) :-) :-)
Odpovedať
Horný vľavo je 6-6 komorovy Horný v pravo je 6-7 komorovy Spodný hnedý je 8-7 komorovy Môžem sa ale mylit Niekto ďalší jeho názor?
Odpovedať
Profilova fotka
@adam_janka či je 6 komorový alebo 8 už je zanedbatelné.... dôležitá je celková šírka rámu (čím širší tým lepší) a najdôležitejšie je typ zasklenia (dištančný rámik, počet skiel, hrúbka medzier, atď....) bez celkových parametrov je veľmi ťažke posúdiť ktoré okno bude lepšie... a aj tak to vedia dokafrať pri montáži...môžete použiť aj TOP okno a pokazíte to nesprávnou montážou
Odpovedať
@jankevely jasne. Otázka bola ale ktory profil. Na fotke je lepší podľa prvého pohladu
Odpovedať
@adam_janka vybral by som si ten z prvého obrazku na pravej strane
Odpovedať
@adam_janka tiez by som pouzil ten napravo v tom prvom obrazku
Odpovedať
@adam_janka pocet komor ti je aj tak na trt makovy ak tie ramy nie su dost tuhe a nie je v nich kvalitny material. V dnesnej dobe su okenne profily +/- rovnake co sa tyka izolacnych vlasnosti. Kazdy zhana "super" profil ale ako sa pisalo vyssie na tom aby okno sluzilo tak ako ma ma najvacsi vplyv montaz a osadenie. Vyberaj taky profil, ktory pri danej velkosti okenného otvoru poskytne najvaciu zasklenu plochu (siroky a nizky), potom hladaj vyrobcu s vysokou kvalitou spracovania profilov, lebo aj okno zo "slabsieho profilu" moze byt pri kvalitnej vyrobe vysoko na odbabranym z supernajsamlepsieho profilu a hlavne hladaj dobru patiu na osadenie. Ked okna budu osadzovat tak musi nad nimi stat a kontorlovat ich clovek aspon teoreticky podkuty a dostatocne odolny a asertivny aby ho neojebabrali majtri hlaskou "ale panko, furt to tak robime..."
Odpovedať
@zita19 ok Aký profil odporúča prosím ta?
Odpovedať
@adam_janka z forografie profilu sa neopovazim ziaden. Toto je ani nie 10% informacii potrebných k ako-tak dobremu rozhodnutiu. Co mas sledovat a strazit, to som uz napisala vyssie. Este pridam kvalitu kovani, treba brat v uvahu.
Odpovedať
@zita19 troska sme sa nepochopili. Aký profil odporúčas podľa tvojich skúsenosti a znalosti? Neberme do úvahu fotky profilov vyssie
Odpovedať
@adam_janka vôbec nie som v obraze co je teraz na trhu, ja som okna riesila pred par rokmi a dala som si od kolegov poradit. Co mi poradili som podala dalej. A ze neporadila ziadnu blbost vidim na mojich oknach, ktore furt sluzia k plnej spokojnosti aj ked su 5 komorove a dvojskla. Lenze technika sa posunula dalej, takze treba vyberat z toho co je teraz na trhu
Odpovedať
Článok sa načítava...
@adam_janka je to uolme jedno, uplne precenovana vec, mas povedzme standardne a drahsie, vyber si kategoriu aku chces a vyrobcu aky chces, je to na tvojom vrecku..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?