Aký máte názor na plastové okenice?

Uvažujem nad plastovými okenicami na novostavbu RD - bungalov. Zdajú sa OK z rôznych hladisk - bezpečnostné, tieniace, neprehrieva sa interier, moznost vetrania ked nie sme doma, resp. v noci. Vraj su velmi drahe (z jednej firmy mi odpisali, ze ich na SR nedovazaju, lebo su velmi drahe :-o ). Podla mna aj dobre vyzeraju. Mam však problém nájsť na nete fotky, kde by boli okenice na modernych novostavbach, t.j. nie na historickych objektoch. Myslím, že okenice sa hodia aj do súčasnej zástavby, problém je, že v okolí som nenašla nikoho, kto by ich mal na dome. Ak mate niekto okenice, podeľte sa prosím o skúsenosti, prip. fotografie. Na Slovensku som našla tuším len dve firmy, ktoré okenice vyrábajú, lepšie je to v ČR.
Odpovedať
Treba vydržať, objednal som 9,9. okenice a dodajú mi ich o týždeň. Slovenský dodávateľ, zatiaľ všetko OK. Prihlásim sa zdravím
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobry vecer, my tiez uvazujeme nad okenicami, ale naozaj su drahe. Vie mi niekto poradit nejakych dodavatelov? Blugras- uz ich mate namontovane? Ak by sa dalo, poslite kontakt, prosim. Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@blugras no mate tie okenice? :) ak ano..spokojnost?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@blugras dávali ste tie okenice? máte nejaké foto príp názory z reálu? dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?