Akú záruku ste dostali na drevené okná?

Ahojte, dal som si spraviť tri cenové návrhy na drevené okná a prekvapilo ma, že jedna firma dáva záruku len 2 roky, ostatné dve, len 5 rokov. To je podľa mňa príliš málo na to, že často čítam že takéto okná vydržia aj 10 rokov, či dokonca viac. Preto sa chcem spýtať akú záruku ste dostali vy, ak také okná máte a od akej firmy? Ideálne v okolí Liptova, hoci pri tých cenách za drevené okná už pár stovák hore-dole za dopravu veľký rozdiel nespraví. :-) Vďaka! PS: Ak prihodíte praktické skúsenosti s drevenými oknami, či konkrétnymi firmami, budem len rád. Ja som dostal ponuky od firiem Danaj, Kunaj a Daniel Furman - stolárstvo (zámerne nespájam s horeuvedeným).
Odpovedať
Profilova fotka
@petiar ja som bol spokojny so slavonou v cz. Ci uz komunikacia a aj vybavili reklamaciu zasklenia velmi rychlo.
Odpovedať
@viperko Vďaka za reakciu. Koľko dali záruku na tie okná a čoho sa týkala reklamácia, ak smiem vedieť?
Odpovedať
Profilova fotka
@petiar musel by som pozriet zmluvu o dielo. Ale bolo to 36-48 mesiacov a na ram tusim 5 rokov. Reklamacia - bolo to trojsklo a zhora islo par stekancov medzi sklami. Nevedeli mi povedat co to sposobilo a bolo to na jednom okne.
Odpovedať
@petiar Aj ja som mala aj od nich ponuky, ale rozhodli ine kladne referencie od nemenovaneho vyrobcu eurookien, okrem Kunaja, sa mi ti dvaja nezdali, taky podpriemer, vyroba nic moc.. Kunaj ma zasa zle referencie, Troska viac som priplatila ale nelutujem, pobehala som minimalne 50 stavieb kde boli eurookna a dost pomohlo aj Coneco v Blave, na starom dome mame plastove, to je cisty grc, dve okna nejdu ani otvorit a to maju cca 10 rokov od najvatsieho SVK vyrobcu.
Odpovedať
@petiar bohužiaľ nemám skúsenosti stým čo ziadas. Ale jedno ti poviem isto. Takú firmu si nevyberaj kde ti záruku dajú pod 10 rokov . Je plno firiem určite aj uvas, kde dávajú záruku nad 10 rokov.len čisto logicky
Odpovedať
@petiar A čo ti ponúkli v rámci záruky? Načo sa vzťahuje?
Odpovedať
Máme od Kunaja u našich pár okien už skoro 30 rokov a nemôžem na ne krivého slova povedať. Neboli to ešte eurookná, ale kvalita prevedenia predbehla dobu...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?