Akú farbu okien na tento dom?

Zdravim. Staviame takýto dom a okna by mali byť presnej farby ako na obrázku. Aka je to podľa vás farba? Pýtam sa skôr tých, čo majú okna nejak popozerané. Každý vieme, že je to hnedá. Ale na aký konkrétny názov farby sa vám to podobá? Nám sa to podobá na írsky dub, čo si o tom myslíte? Ďakujem.
Odpovedať
@matok272 zlaty dub?
Odpovedať
@aniskamaiska zlaty dub sa nam zda dost tmavy
Odpovedať
@matok272 mne to taktiež príde, že je to írsky dub
Odpovedať
Profilova fotka
@matok272 pytaj sa toho, kto bude hodnotit, ci je farba naozaj taka, ako na obrazku. Pretoze podla mojho nazoru to nie je fotka ale render pre katalog a tie farby maju s realitou spolocne priblizne nula cela nic.
Odpovedať
@maslenka47 lepšie? Asi rozmazane :-/
Odpovedať
Profilova fotka
To je iny dom a urcite sam vidis, ze tie farby su kus niekde inde. Navyse, podla tych dvoch obrazkov by som tipla, ze tie okna nemaju rovnaky dekor. Na renderi je pravdepodobne pouzita tmavsia textura, ako na fotke s bagrom - akurat je svetelne strasne prepaleny, aby vyzeral atraktivne, tak sa moze zdat,ze je to svetlejsie. Za mna, vyberte si, co vam je srdcu blizsie. Nikto nespozna, ci to "sedi" s inou fotkou alebo nie. Ten isty material v roznych svetelnych podmienkach moze vyzerat inak. A takisto aj naopak. A ked vam na tom tak neskutocne zalezi, tak napiste tej bozke, co jej fotka patri, ona by to mala vediet na 100%.
Odpovedať
Neviem či by som sa zrovna rozhodovala podľa takejto fotky. Osobne by som tiež povedala, že írsky dub, je to aj také bledšie, možno keby fotku si našiel nejakú inú. No aj tak ide o to, čo sa páči vám. Treba si vyberať podľa svojich požiadaviek ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?