Akú bezpečnostnú kľučku na vchodové hlinníkové dvere?

Prosím o radu, zháňame bezpečnostnú kľučku na vchodové dvere. Najviac sa nám páči kombinácia madla a bezpečnostnej rozety alebo kľučka a bezpečnostná rozeta. Máme objednané hlinníkové dvere a výplňou Perito a to je náš problém. Všetky pekné rozety a kľučky sú široké a nepasujú na úzky hlinníkový rám. Maximálny rozmer - šírka je 45mm. Ako ste to vyriešili vy?
Odpovedať
ahoj, neviem sice aky problem mas, ale my mame tiez hlinikove vchodove dvere a mame klucku madlo, teda nie klasiku klucku....a je to v pohode..niekde mam fotku, tam to fotoblogu...
Odpovedať
problem je ten, že rám hlinníkových dverí je úzky a nezmesti sa naň žiadna bezpečnostná rozeta a z vnútornej strany dverí ani kľučka
Odpovedať
@bebika1 teraz nerozumiem kde je problém...normálne sú štíty 45 mm.Niektoré sú 40 mm široké.Pozri stránku kľučka sk a ku každej kľučke je schéma s rozmermi. ;-)
Odpovedať
babika, pozri foto...
Odpovedať
Dakujem za odpovede. Na stranke klucka som bola, ale tam je slabý výber a my sme obmedzený aj povrchovou úpravou. Spapulka môžeš mi prezradiť akú kľučku s madlom to máte?
Odpovedať
@bebika1 jasne, ze mozem, od nich mame aj dvere http://www.gavaplast.sk/sk/doplnky/ma... inac som merala, my mame ten ram, kde sa dava klucka 10cm siroky, ale neviem, ci som spravne merala a ci tomu rozumiem... =-) , tych 45mm je strasne malo..
Odpovedať
Ďakujem za info, pomohla si mi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?