Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Čauko, mam sklobetonky, jednak, že su na sebe kri… @arcticcode velmi by sa zislo vediet, akemu ucelu teraz sluzia...Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@arcticcode velmi by sa zislo vediet, akemu ucelu… @sousedekovci89 Vďaka ním mám svetlo na schodišti. Teraz už sa preč nedajú dať. PRed dvoma rokmi sme rekonštruovali interier, manželka ani počuť, že ich dať preč... neviem prečo, proste ženská logika. Teraz už keby som ich aj dal preč, musel by som zase sieťku lepidlo zvnútra, čo už najbližších 30 rokov nehodlám. Oni sú trošku utopené v stene, takže by sa teoreticky dali polystyrenom zarovnať, ale to sa mi nechce. A z vnutornych schodoch by som videl akurat tak tmu za sklobetonkami, prípadne nejaké hady z PUR peny.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@sousedekovci89 Vďaka ním mám svetlo na schodišti… @arcticcode neviem ako to mas riesene, ale pouvazoval by som nad vymenou za okno.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@sousedekovci89 Vďaka ním mám svetlo na schodišti… @arcticcode ja som mojej povedal, fajn, ale ked ti bude tahat na chrbat tak sa nestazuj a nebude 22-23st ale len 21 tak si das mikinu ... ok fajn, prec snimi :D