Ako zladiť kamenné parapety?

Dobrý deň, rada by som iný názor. Neviem sa rozhodnúť. Do domu sme si zvolili parapety z kameňa a aj kuchynskú dosku. Manžel to chce a kompromis musí byť. I keď je kameň krásny proste zvyk je zvyk a neviem ako to doladiť. Ako také strakavé parapety, keď občas niekde vidím, to mi príde ako na hrobe.A ešte keď to nemá ani nos tak ako taká doska čapnuta ku oknu, studené. A preto sa neviem rozhodnúť,aby som neolutovala. Keď už musím. Akú farbu parapety by ste zvolili? Myslíte že čierna by bola prehnaná? Okná sú zvnútra biele plastové s čiernym tesnením zvonku antracit. Ako zapustené a s akým zapilenim(oblé, alebo len stiahnuté rohy), matne ci lesklé. Nechcem to s interiérom pokaziť. Dom chcem jednoduchý v modernom štýle, elegantný ale žiadny glamour alebo prehnane retro. Iba čisté línie maximálne sem tam drevo dekor, steny biele a oživenie doplnkami.ostatne mam farby rada len také jednoduché nie sýte ani mentolove iba príjemné odtiene bielej béžovej sivej. Okná sú veľké, začínajú už 25 cm cca od podlahy. Za akúkoľvek odpoveď ďakujem.
Odpovedať
Som zvedavý kam táto téma bude smerovať lebo aj ja by som chcel kamenné. Dôvod je hluk plastových a hliníkových počas dažďa. Poprípade iná náhrada.
Odpovedať
Zvonka máme čiernu žulu zvnútra takú flakatu svetlú. Môžem poslať foto. Je to veľmi pekné.
Odpovedať
@igor256 ak môžem teda poprosiť to foto. Ďakujen
Odpovedať
Mam ciernu zulu vnutri a aj vonku budu cierne parapety, je to super a luxusne, ine by som urcite nedal.
Odpovedať
@tentoroknamalte9088 ale vsak kamen nie je len strakata nahrobkova zula. Chodte do nejakého kamenarstva, nejakého vacsieho, alebo vycestujte niekde kde maju siroky sortiment a zistis, ze prirodny kamen je v tolkych "dekoroch" (a cenách) ze si nebudes vediet vybrat.... A ked si vyberiete a peniaze na to budu, dajte rovnake vsade.
Odpovedať
Zatial mam tuto fotku,... vecer pofotim viac, aj tie cierne, vonkajsie. Na kameni je pekne, ze je vzdy iny. Nie je to nejaky vytlaceny dekor, ma aj hlbku.
Odpovedať
myslim ze sa vobec nemusis bat, kamenne aj tak vzdy vyzeraju lepsie ako vsetky plastove dohromady 🙂 Fakt sa chod pozriet niekam kde maju na vyber. Urcite chybu nespravis. Skor myslim, ze by bola chyba kamenne nedat, ked je na ne rozpocet 😄
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@igor256 tak toto je krasne. Tie vonkajsie mate ake prosim vas?
Odpovedať
@tentoroknamalte9088 ako ste to nakoniec vyriesili? Ja budem riesit rovnake okna, tiez rozmyslam ako to zladit
Odpovedať
@veronka2022 ciernu zulu, prikladam foto. Okna zvonka antracit, zvnutra biele.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?