Ako vyriešiť otváranie okna nad linkou?

Ako by ste riešili otváranie okna (2m x 60cm) nad linkou? Okno bude zarovno s linkou a v ľavej časti bude pred ním umývadlo. Ďakujem.
Odpovedať
My máme 3 x 0,9 m a je rozdelené na cca tretiny, z toho 1/3 - otváravo-sklopné, 2/3 - fix = pred touto časťou je aj drez.
Odpovedať
Existujú sklápacie podokenné batérie. Sám mám jednu v kuchyni. Sklopíš a otvoríš okno.
Odpovedať
Plánovali sme ho predeliť na polovicu s tým, že možno to ľavé by sme nechali pevné (prípadne len vetračku) a pravé otváravé. Ale nevieme zatiaľ ako otváravé? Smerom k prac.doske alebo do boku?
Odpovedať
a otvarave ibe na vetracku nestaci? aj ked 2m je dost vela...
Odpovedať
@jamajjka1 mame podobne okno nad linkou a mame ho len na vetracku - bohate to staci. Teda pokial viete miestnost vetrat aj inak.. Nie je dovod taketo okno otvarat klasicky, na obcasne vyvetranie to uplne staci..
Odpovedať
odporúčam nedelit a nechať ho len sklápacie s klučkou v strede hore.
Odpovedať
otvarave ti z plastu neurobia lebo pri vyske cca 60cm a dlzke ramena 100cm je to prilis velka paka -panty su blizko seba takze ti navrhnu urobit ventilacky s tzm ze ked povolis poistku sklopia sa do na parapet aby sa dali umyt to znamena ze panty nebudu po strancha okna ale na jeho spodnej strane a tym padom nemusis riesit aku bateriu tam das alebo dres daj presne na stred okna a keby ti vyrobca drev/hlinik okien vedel vyrobit klasicke otvarave okna tak ich otvoris len bateria musi byt presne vstrede medzi
Odpovedať
ďakujem vám veľmi pekne. tie otváravé do boku si vlastne v týchto rozmeroch asi ani neviem predstaviť. v podstate by tie vetračky (prípadne jedna vcelku) s možnosťou sklopenia až na dosku mohli postačovať. na vetranie miestnosti ostáva ešte jedno veľké franc.posuvné okno a bude tam aj digestor... dve vedľajšie franc.okná necháme pravdepodobne pevné.
Odpovedať
Rozmer 2x0,60 je otvor? Nie je to trosku malo? Sklo v takom okne bude mat odhadom iba 175x35cm a to je v podstate len taky tankovy priezor.
Odpovedať
@stowasser chceli sme trochu presvetliť priestor nad linkou a zároveň plánujeme dať nad okno aj horné skrinky, preto "len" taký otvor...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?