Ako ste riešili vchod pri dome s manzardou?

Dobrý deň, prerabali ste niekto dom s manzardou ? :). mali ste vchod do domu zo zadu alebo z predu ? :). Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@trdlobetter vchod si daj z kade chces. Videl som aj aj.. aj ked vacsina takych domov ma zo zadu. Ale z akeho dovodu to netusim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som dala zozadu :-) iba ten vchod ta trapi?
Odpovedať
no dispozicne mi vychadza ze bude lepsie ked bude vpredu namiesto okna . teraz je vzadu . ci nemate aj vy takto vyrieseny vchod .
Odpovedať
Profilova fotka
Prepac ale ty si skutocne trdlo. Ved urob nejake foto aby bolo vidno dom, cestu, pristup a bude sa ti jednoduchšie radiť v oboch témach. K tvojim otázkam inak treba sklenenú gulu :)
Odpovedať
Profilova fotka
takto ti tu naozaj nebudeme vediet poradit nikto. Mozme len triafat. Potrebujeme aspon nakres alebo teda fotku aby sme si to vedeli predstavit a zvazit co by bolo najlepsim najvhodnejsim riesenim.. privelmi vseobecnu otazku si polozila :-)
Odpovedať
Pardon :D. narychlo som pisala a uvazovala nad inymi vecami :D. Proste to je dom s manzardou, klasicky dole 3 okna hore jedno. vchod je zo zadu ale dispozicne sme rozmyslali ze by sa nam hodil skor zpredu. preto som chcela, ci nahodou nemate niekto takto rieseny dom. vchod myslim stredne okno , cize v stede domu. len problem je este ze pred domom je iba klasicka mini predzahradka a hned chodnik. ze ci to neni moc blizko. nvm si to moc predstavit tak ci tak niekto nemate rieseny dom .Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?