Ako reklamovať dvere?

Pri prerabke domu, sme vymienali aj okna. Ak fuka vietor, cez balkonove dvere nam prefukuje. Po nastavni firmou nam nadalej cez dvere prefukuje. Tak som zobrala do ruky vodovahu a zistila, ze dvere su ohnute(alebo krive? ) v strede a preto nedoliehaju. Uz nemam chut sa natahovat s tou firmou a preto chcem oficialne napisat reklamaciu. Ako postupovat. Musi to byt poslane postou alebo staci emailom. Co vsetko by taka reklamacia mala obsahovat? Vdaka za radu
Odpovedať
Reklamu,najlepsie pisomne, ak sa zavada neodstrani na 100%, reklamuj znovu. Na 3x mozes ziadat odstupit od zmluvy a ziadat vratit peniaze. Nedaj sa odbit,lebo dvere su nekvalitne urobene, mozno bude firma natahovat cas,aby vyprsala zaruka, potom uz neurobis nic. Reklamaciu musi firma vybavit do 30 dni,ak nestihne, mozes tiez od zmluvy odstupit. Reklamacia by mala obsahovat tvoje inicialy, inicialy firmx a samozrejme opis zavady. Nezabudni uviest datum.
Odpovedať
Profilova fotka
Reklamácia sa posiela písomne doporučene ,nie mailom .Môžete poslať aj mailom ale firma podľa obchodného zákonníka nemusí na takúto reklamáciu reagovať.Vzor reklamácie nájde ggogle (vzory zmlúv ).veľa užitočného nájdete aj na www.soi.sk Povolený priehyb rámu je určený normou .Nechce sa mi to hľadať tuším 3mm na 1 m.Pri dvojmetrových dverách je to potom x 2 čiže 6 mm.
Odpovedať
môže sa poslať i mailom no musí byť oskenovaná pre podpis,takže napísať vo worde vytlačiť, doplniť podpis, oskenovať nie je podstatné koľko môže byť prehnuté, ale ak to prefukuje ,netesní a kúri do oblakov
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
dobry den,prosim asi pred rokom som kupila bezpečnostne dvere...a dnes vyzeraju takto...idem napisat email zaslat fotky ale ako mam naliehat na odstranenie to už nie zavady ale dveri..prosim poradite mi??
Odpovedať
Toto nie sú bezpečnostné dvere, toto sú "bezpečnostné dvere". Myslím, že nejaký čínsky výrobok. Na Slovensku sa veľa ľudí nechalo oklamať a kúpili si takéto čudá. V byte sme mali skutočné bezpečnostné dvere a veru nestáli máli. Ale nemali chybu, nič sa neolupovalo a vydržali aj nápor zlodeja s minimálnym poškodením.
Odpovedať
ake su to tie prehnute dvere? drevene alebo plastove?
Odpovedať
Profilova fotka
Na tieto cinske shity sa nechalo nachytat pol slovenska.neoplati sa radsej zaplatiti za kvalitu a mat 20 rokov pokoj?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
toto nie sú bezpečnostné dvere, som zvedavá či bude uznaná reklamácia....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?