Ako osadiť plastové okná bez kotvenia?

potrebujem osadit plastove okna, kotre su pevne a teda sa nedaju otvart do otvorov, kotre su uz finalne dokoncene, teda sa nebudu potom po osadeni okien zapucovavat...je mozne osadit okna takym sposobom, aby nebolo nutne vrtat, aby tam netrcali kotvy, len pripadne do peny, ktora sa potom oreze a sice ju bude vidno, ale spara bude mala a to nebudeme riesit, len ju dako osetrime, aby pena nezvetravala...alebo ako na takyto pripad??? dik.
Odpovedať
google.. kotvenie pevnych okien. obrazky. a mozete dumat ake kotvy pouzit
Odpovedať
Skusim rozlustit vasu otazku. Chceli by ste pravdepodobne osadzat fixne okna do uz upravenych otvorov, ale nechceli by ste zasekavat kotviace prvky do vasej hotovoej omietky.. Len na pene to urcite nebude na trvale pevne osadenie. Skoda, ze nepisete, aku mate hrubu stenu a ake velke okna to su. Napada ma alternativa tie kotvy upevnit z vonkajsej strany, vtedy by ste z vnutra nemali poskodene nic.
Odpovedať
vyskliť... osadiť nakotvením cez rám..zaskliť.. dumať ako vyplniť medzeru.....
Odpovedať
Zmen si to na diskusiu nie otazku, napriek tomu ze so mnou nebude vela ludi suhlasit, najma takych to to nikdy neskusili ta pena okno udrzi absolutne v pohode. Neviem kolko mas tych okien a kde su umiestnene ked je taky problem ale predpokladam dake neobytne priestory, okno ti na pene nevypadne a keby sa za 100 rokov dako zvetlala, ze by okno zacalo vykazovat pohyb vyskrabes das novu a najblizsie sa s tym mozu zapodievat tvoji vnuci.
Odpovedať
keby si napisal viacej podstatnych informacii tak by sme ti lepsie vedeli poradit ako dany problem riesit. Nepises tu ani o kolko okien ide ani hrubku steny co je velka skoda
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?